Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 2-стаен в град София, Витоша, 69 кв.м, 106 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    VISTA PARK е жилищен проект, следващ концепцията за живот близо до природата, далече от шума на града. Намира се в кв. Витоша, на тихо и спокойно място с южно изложение и панорамна гледка към планината. Разполага с бърз и лесен достъп, както до централните части на столицата, така и до паркове и зони за отдих. Проектът се отличава с ниско строителство, модерна архитектура и изобилие от зеленина, а районът, където е ситуиран, с чист въздух и паркова среда.

    Квартал Витоша е привлекателно място за живеене на семейства и млади хора, желаещи да съчетаят модерния начин на живот със спокойствието и необикновената атмосфера, идваща от близостта на планината. Същевременно Витоша планина предлага не само красив изглед във вечерите на отмора, но и множество възможности за отдих и приятна разходка.
    VISTA PARK предлага едновременно уютен дом близо до планината, но и практичен избор на инвестиция във времето. Всеки един от апартаментите притежава много естествена светлина и прекрасна гледка към Витоша. Имотите са проектирани от водещо столично архитектурно студио така, че да осигурява максимален комфорт и оптимално разпределение на вътрешните пространства. Достъпът посредством нетранзитна улица осигурява комфорт и спокойствие на живущите както през деня, така и през нощта.

    Общият брой жилищни единици във VISTA PARK е 93, от които апартаментите с една спалня възлизат на 67 бр., тристайните жилища 20 бр. и еднопространствените студиа със самостоятелен бокс 6 бр. Петнадесет от жилищата са тип пентхаус, като разполагат с панорамни тераси между 24 и 70кв.м., а апартаментите на нивото на вътрешния двор са шест със съответните им прилежащи вътрешни дворове между 33 и 55кв.м. Стойността на жилищата започва от 106,000Е с ДДС, като в момента има преференциални цени на част от имотите.

    Конкретното предложение е за покупка на двустайно жилище със статут на апартамент на трети етаж, състоящо се от антре, баня с WC, непреходна спалня, всекидневна с трапезария, кухненски бокс и тераса с изход от двете помещения. Застроена площ: 58,45кв.м. Изложение: югозапад.

    VISTA PARK е със заверен Груб строеж (Акт 14), като въвеждането в експлоатация (Акт 16) е заложено за края на 2024г. Строителството е подсигурено посредством финансираща банка на проекта. Цялата прилежаща инфраструктура(довеждащи квартални улици, уличен водопровод и канализация), както и директният автомобилен достъп от Околовръстния път са част от инвестиционния план на инвеститора, като ще бъдат изградени в първата половина на 2024г. и преди въвеждането на проекта в експлоатация.

    За повече информация и организиране на оглед, моля, посетете сайта на проекта - www.vistapark.bg или се обадете на тел. 0876 019 946.

    Преглеждания на обявата: 36
  • Основна информация:
    Квадратура:69 кв.м
    Етаж:3-ти
    ГАЗ:ДА
    ТЕЦ:Лок.отопл.
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , Асансьор , С паркинг , Видео наблюдение , Контрол на достъпа ,
    Цена: 106 000 EUR
    1536.23 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, Витоша
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ВИСТА ПАРК 77 ЕООД
град София, ул. Златен Рог 22, ет. 1, офис 2В
https://vistapark.bg/
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на двустайни апартаменти
Други обяви от ВИСТА ПАРК 77 ЕООД
Продава 3-стаен 229 000 EUR

град София, Витоша
Продава 3-стаен 183 000 EUR

град София, Витоша
Продава 2-стаен 117 000 EUR

град София, Витоша
Продава 3-стаен 202 000 EUR

град София, Витоша
Продава 3-стаен 168 000 EUR

град София, Витоша
Подобни обяви
Продава 2-стаен 154 999 EUR

град София, Витоша
Продава 2-стаен 164 900 EUR

град София, Витоша
Продава 2-стаен 132 325 EUR

град София, Витоша
Продава 2-стаен 123 120 EUR

град София, Витоша
Продава 2-стаен 170 000 EUR

град София, Витоша