Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 4-стаен в град София, Център, 150 кв.м, 949 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Unique Estates има удоволствието да ви представи уникален апартамент в сърцето на София, на ул. Шишман. Намира се на една от най-предпочитаните улици и предлага изключителна локация, която комбинира близостта до всички удобства на града в спокойна среда.
    Разположен на втори етаж (първи над партер) в напълно реновирана сграда на четири етажа, всеки етаж е със самостоятелен апартамент. Имотът е идеална комбинация от елегантност и безкомпромисно качество. Изпълнен е с премиум материали и оборудване според най-високите международни стандарти. Върховият архитектурен дизайн и употребата на висококачествени уреди, произведени в Германия, Италия и други страни, определят неговата уникалност.



    Разпределението на имота е отлично обмислено, за да предостави функционалност и удобство на живущите. Състои се от просторна дневна с излаз към голяма тераса, от която се разкрива гледка към спокоен, красиво озеленен двор. Трапезарията е преходна, с каменен под, с модерна, ръчно изработена и напълно оборудвана кухня с висококачествени уреди от Miele и Siemens, които осигуряват комфорт и функционалност. Трите просторни и светли спални са с дървен под и със собствена баня, осигуряваща лукс и удобство.



    Апартаментът е изпълнен с каменен под в общите зони, подово отопление и климатик, вградени поръчкови гардероби през целия имот, високоскоростен оптичен интернет с връзка Wi-Fi и други удобства. Жилището е напълно реновирано през 2020/21 г., като са следвани най-високите международни стандарти за комфорт и качество. Отоплителната система е модернизирана с водно базирано подово отопление и електрически котел от Vaillant, Германия. Прозорците са заменени със тройно остъклени такива от Sch?co, Германия, включително голям прозорец от пода до тавана в дневната стая. Инсталирана е система за smart-home управление Wago, Германия, която предоставя възможност за индивидуално програмиране и контрол на всички светлини, вентилатори и отопление, както и за мобилен достъп през мобилния телефон. Системата за сигурност от Paradox, Канада, осигурява пълна безопасност, а интегрираната видео интерком система от Hikvision гарантира лесен и сигурен достъп до имота. Всички тези модернизации и подобрения правят този апартамент не просто дом, а идеалното място за уют, комфорт и сигурност.



    Към имота се предлага и голямо подземно помещение (сухо и топло) с прозорец с изглед към двора и осигурена стоманена врата.
    Просторна всекидневна, трапезария, кухня, голям балкон, просторен кабинет, баня за гости, две спални, всяка със самостоятелна баня. Отделни перални / домакински и сервизни помещения.

    Към имота се предлага и голямо подземно помещение (сухо и топло) с прозорец с изглед към двора и осигурена стоманена врата. Ref. ID:22093

    Преглеждания на обявата: 72
  • Основна информация:
    Квадратура:150 кв.м
    Етаж:2-ри
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:ДА
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Обзаведен ,
    Цена: 949 000 EUR
    6326.66 EUR на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • ЮНИК ЕСТЕЙТС
      град София, бул. Патриарх Евтимий 17
      www.ues.bg
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: град София, Център
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ЮНИК ЕСТЕЙТС
град София, бул. Патриарх Евтимий 17
www.ues.bg
Профил на агенцията
Брокер: Галина Грудова
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на четеристайни апартаменти
Други обяви от ЮНИК ЕСТЕЙТС
Продава Къща 1 450 000 EUR

град София, в.з.Киноцентъра
Продава 4-стаен 535 000 EUR

град София, Оборище
Продава 4-стаен 470 000 EUR

град София, Витоша
Продава 4-стаен 388 000 EUR

град София, Витоша
Продава 2-стаен 208 800 EUR

град София, Манастирски ливади
Подобни обяви
Продава 4-стаен 280 000 EUR

град София, Център
Продава 4-стаен 570 000 EUR

град София, Център
Продава 4-стаен 379 900 EUR

град София, Център
Продава 4-стаен 394 400 EUR

град София, Център
Продава 4-стаен 235 340 EUR

град София, Център