Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Пром. помещение в област София, гр. Елин Пелин, 2256 кв.м, 1 400 000 лв.

  • Допълнителна информация:
    Стойностен имот с голям потенциал за печеливш бизнес с прилежащ УПИ 2270кв.м, находящ се в самия център на с. Лесново, разположено 5 км. от гр. Елин Пелин, на 9 км. от автомагистрала Тракия, на 12 км. от магистрала Хемус, на 33 км. от гр. София! Близостта на имота до ЖП транспорт /гара Елин Пелин по линията София Пловдив Свиленград и гара Столник по линията София Карлово Бургас/, до основни магистрали и наличието на летище в с. Лесново, предоставят многобройни възможности за развитие, а разпределението на сградата обуславя възможностти за функционирането й като Офис сграда с администратина и складова част, Дом за възрастни хора, Медицински център /санаториум или профилакториум/, Хотел, Спа-комплекс, туризъм, бизнес клуб и мн.др.
    Сградата е разположена в равен двор с голямо лице на широка, асфалтирана улица. Изградена е със здрава стоманобетонна конструкция, носещи греди, колони, шайби и преградни тулени стени, с изпълен дренаж около постройката, подменени водосточни тръби и олуци, изградена асансьорна шахта! Сградата е с акт 14 и се състои от:
    - Сутерен фитнес център и плодохранилище фитнес центърът се състои от зала за тренировки, две отделни съблекални с душ и тоалетна - за мъже, за жени, физиотерапия с две кабини, спа център със сауна, парна баня и зала с джакузи
    - I-ви етаж административен блок, главно фоайе, сан. възли за мъже и отделно за жени, зала за срещи, отделна конферентна зала, дневен бар, ресторант с кухненски блок
    - На II-ри и III-ти етаж са разположени общо 10 самостоятелни стаи, всяка от които е със собствен санитарен възел и 10 бр. апартаменти, всеки от тях състоящ се от входно антре, сан. възел и две стаи. Възможност за разполагане на 50 легла.
    Монтирана алуминиева дограма със стъклопакет. Под навсякъде циментова замазка, стени и тавани- шпакловани над 60 -70 %.
    За сградата е изграден самостоятелен трафопост, включително и кабели до захранващата ел. подстанция. Изградени са ВиК инсталацията, ел. връзките, вентилационна, противопожарна и инсталация, като остава малка част за довършване от тях. Имотът разполага с термо-помпа вода-въздух за отопление и има частично изградена инсталация за целта, като е предвидено и отопление на ток с климатици за помещенията. В двора има шахта, като е предвидено да се разположи и пречиствателна станция.
    Плосък покрив на сградата ремонтиран преди около 1 година, от който се разкрива невероятна гледка във всички посоки! Имот, заслужаващ внимание с огромен инвестиционен потенциал и развитие ! Работим с колеги !

    Преглеждания на обявата: 55
  • Основна информация:
    Квадратура:2256 кв.м
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Цена: 1 400 000 лв.
    620.56 лв. на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област София, гр. Елин Пелин
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ЕВРОПРОЕКТ - ЛТ-ОАНИТ
град София, ул. Кракра 19
Профил на агенцията
Брокер: Лилия Йорданова - гр. София, ул. Кракра:19
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на промишлени помещения
Други обяви от ЕВРОПРОЕКТ - ЛТ-ОАНИТ
Продава Парцел 33 000 EUR

с. Радинград, област Разград
Продава Парцел 6 500 EUR

гр. Долна баня, област София
Продава Парцел 2 025 EUR

гр. Несебър, област Бургас
Продава 1-стаен 88 000 EUR

град София, Дървеница
Продава Земеделска земя 33 000 EUR

с. Радинград, област Разград
Подобни обяви
Продава Пром. помещение 708 000 EUR

гр. Елин Пелин, област София
Продава Пром. помещение 240 000 EUR

гр. Елин Пелин, област София
Продава Пром. помещение 313 555 EUR

гр. Елин Пелин, област София
Продава Пром. помещение 600 000 EUR

гр. Елин Пелин, област София
Продава Пром. помещение 3 240 000 EUR

гр. Елин Пелин, област София