Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 2-стаен в област Бургас, к.к. Слънчев бряг, 66 кв.м, 92 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    ID 3202 Двустаен апартамент в емблематичния Sweet Homes 3 /к.к. Слънчев бряг
    'Комфортният живот се определя до голяма степен от елементите на вътрешната инфраструктура'.

    Представяме ви най-комфортния и елегантен комплекс от затворен тип в Слънчев бряг - Sweet homes 3! Разположението му в подножието на източната част на планинската верига Стара планина създава великолепна хармония между морето и планините. 'Sweet homes 3' е уникален във всичко: в атрактивното си местоположение в курорта, в качеството на изпълнение, в разстоянието до морето, в интериорния дизайн на всеки апартамент и вниманието към детайла!

    Жилището е просторно, с обща площ от почти 66 кв.м, с рядко срещаното разпределение, при което кухнята е практически независима, не се вижда от дневната, което визуално превръща апартамента почти в тристаен. Просторното входно антре обединява всички атрибути на лятната почивка. Пълната и напълно тиха спалня ще ви позволи да се насладите на добър и здравословен сън. Банята е завършена със съвременен, качествен фаянс, включително испански плочки и 'каменна' мивка. Достъп до терасата има както от дневната, така и от спалнята! Апартаментът е оборудван с всичко необходимо за качествена почивка или за постоянно пребиваване. Продава се с целия пакет мебели и уреди (вж. снимките). Апартаментът за ценители и инвеститори. Няма следи от износване или амортизация. Няма нужда от основни или козметични ремонти.

    Озеленяването и благоустрояването, осъществени от предприемача, повишават естетиката на интериора на комплекса и осигуряват на купувачите максимален комфорт! И наистина, СПА зоната, наличието на закрит басейн, зони за релакс, пейки и беседки, декоративни улични лампи, съоръжения за игри и спорт, изграждане на пешеходни пътеки и тревни площи, озеленяване и засаждане на палми, цветни лехи, всичко това ще ви достави не само удоволствие от престоя ви в България, но и гордост да покажете своето 'парче България' на семейството и приятелите си, като ги поканите да ви посетят! Със сигурност всички заедно ще изживеете незабравими моменти!

    Важно е да се спомене, че 'Sweet homes 3' функционира целогодишно, така че можете спокойно да планирате почивката си както през зимата, така и извън сезона. Ще разполагате с всички необходими удобства през цялата година.

    'Sweet homes 3' се намира далеч от вечерния шум и суета, но в същото време, ако искате да се насладите на вечерна разходка по Слънчев бряг, центърът на курорта е само на 500 м от комплекса.

    Комплексът е въведен в експлоатация през 2015 г.

    Курортът Слънчев бряг е най-големият и най-популярен курорт в България, разположен в южната част на Черноморието, на 30 км от Бургас и на 90 км от Варна.

    Летището е на 25 км от курорта, а морската и железопътната гара в Бургас са на същото разстояние. А редовните автобусни линии позволяват да се пътува из цяла България.

    Почивката в Слънчев бряг е подходяща за семейства с малки деца: входът към водата е много полегат, морето е спокойно, без големи вълни, а морската вода е чиста.

    Курортът спокойно може да се нарече универсален - почивката в Слънчев бряг ще се хареса на семейства с деца, младежи и любители на дейностите на открито.

    Преглеждания на обявата: 54
  • Основна информация:
    Квадратура:66 кв.м
    Етаж:5-ти
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С паркинг , Интернет връзка , Обзаведен , Контрол на достъпа , Охрана , Саниран , В затворен комплекс ,
    Цена: 92 000 EUR
    1393.93 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Бургас, к.к. Слънчев бряг
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ВОТЧИНА
град Варна, бул. 'Мария Луиза' 24 вх. б оф. 13
www.votchina.eu
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на двустайни апартаменти
Други обяви от ВОТЧИНА
Продава Къща 85 000 EUR

с. Оброчище, област Добрич
Продава 2-стаен 85 000 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Продава Многостаен 240 000 EUR

град Варна, Център
Продава 2-стаен 126 392 EUR

град Варна, к.к. Златни пясъци
Продава 2-стаен 150 000 EUR

град Варна, Погреби
Подобни обяви
Продава 2-стаен 66 825 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Продава 2-стаен 65 500 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Продава 2-стаен 55 000 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Продава 2-стаен 69 773 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Продава 2-стаен 83 200 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас