Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Дава под Наем Офис в град София, Хладилника, 150 кв.м, 1 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Цена С вкл ДДС. ЧАСТНО ЛИЦЕ отдава под наем ИЗЦЯЛО РЕМОНТИРАН, НОВ имот от 150 кв м в Лозенец - Хладилника, ул. Страцин, на 7-8 минути пеша отстояние от Мол Парадайс и метростанция Витоша и на толкова от метростанция Джеймс Баучер. Много тихо и спокойно място, същевременно супер комуникативно, на минути от бул Черни връх, бул Н Вапцаров, ул Козяк, трамваи, автобуси, метро, срещу Южния парк. Намира се на ет. 2 от 6. По 2 имота на етаж. Статут на апартамент. Разпределение - входно антре, голямо централно Г-образно помещение от общо 40 кв м с тераса, 4 отделни непреходни стаи - 11 кв м, 13 кв м, 15 кв м и 16 кв м, 2 от тях с излаз на тераса. 2 бани с тоалетни. Около 18-20 работни места побира в зависимост от разположението. Изложение- югоизток-северозапад. Попада в район Зелена зона. Най-близкият паркинг е буферният паркинг на метростанция Джеймс Баучър и паркингът на магазин Лидл. Санирана сграда, имотът е среден и много топъл зимата, има централен ТЕЦ, асансьор, много добре поддържани общи части, има и друг офис в сградата на фирма. Има и висок клас климатици във всяка стая. Входът в сградата е с чипове. Има и чисто мазе-склад от 8 кв м. Налични СОТ оборудване и окабеляване, достъп на интернет доставчици Vivacom и Coolbox. Стълбищна такса към момента за фирма-60 лв на месец.
    Отдава се дългосрочно. Отдава се празен и необзаведен. Подходящ за офис на IT компания или подобна, адвокатска/счетоводна кантора, архитектурно бюро, както и смесено- за живеене и офис, квадратурата и разпределението го позволяват.
    Коректен, точен, отговорен, отзивчив и грижовен наемодател. Очаква същото и от отсрещната страна.
    Договорни условия: писмен договор за наемане. Депозит-2 наема.Консумативните разходи се заплащат текущо от наемодателя всеки месец и фактурите се изпращат за възстановяване на разхода от наемателя заедно с наема. Сметките са като за битов абонат. Посочената наемна цена е с включено ДДС.
    Моля имайте предвид, че НЕ РАЗРЕШАВАМ брокери да публикуват обявата ми в свои сайтове, без мое изрично позволение и съгласие, както и моля да не ми звънят информативно и набирателно, без реален интерес от клиент. Посочила съм изчерпателно всичката налична информация и няма какво до добавя. Тел.: 0897835030. Благодаря!


    Преглеждания на обявата: 70
  • Основна информация:
    Квадратура:150 кв.м
    Етаж:2-ри
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:ДА
    Особености:Необзаведен , Асансьор , Лукс , СОТ , Климатик , Окабеляване , Интернет връзка , Контрол на достъпа , Саниран
    Цена: 1 000 EUR
    6.66 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Частно лице
Карта
Местоположение: град София, Хладилника
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Частно лице
Покажи телефон
08XX XX (покажи)

НовиниОфиси под наем
Подобни обяви
Дава под наем Офис 5 220 EUR

град София, Хладилника
Дава под наем Офис 1 614 EUR

град София, Хладилника
Дава под наем Офис 4 134 EUR

град София, Хладилника
Дава под наем Офис 2 420 EUR

град София, Хладилника
Дава под наем Офис 6 104 EUR

град София, Хладилника