Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в град Варна, м-т Ален мак, 720 кв.м, 1 100 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Код:К2178 продажба отлична слънчева къща с морска панорама в престижен район на гр.Варна. Къщата е с обща застроена площ от 720кв.м и е разположена в собствен двор от 1500кв.м. На разположение на собствениците има хол с кухненска част с камина и тераса пред тях, осем сплани с бани, фитнес, сауна, парна баня, басейн, зимна тераса с барбекю, 40кв.м склад и двоен гараж с топла връзка към къщата.
    предлагам за продажба една уникална напълно обзаведена къща, намираща се на метри от морето до плаж Кабакум. Имотът съчетава в себе си, стил, уют, удобства и разкош!
    Разпределение:
    Четири нива, всяко едно от които хармонично съчетава модерния дизайн и високите технологии, за да Ви предостави всички необходими удобства.
    СУТЕРЕН- Тук е релакс зоната, която разполага с: фитнес, отопляем вътрешен басейн, парна баня, джакузи, сауна, както и отделно помещение, предназначено за персонала, със собствен санитарен възел. На нивото са налични също така и двоен гараж с топла връзка към къщата с площ 50м2 , сервизно помещени 40кв.м е , маза и килер.
    ЕТАЖ 1- Разпределението е, както следва: спалня със собствен санитарен възел, напълно оборудвана кухня с модерни електроуреди, всекидневна, закрита трапезария и лятна трапезария, от която се открива уникална морска панорама.
    ЕТАЖ 2- На това ниво са разположени 4 спални, като пред две от тях се открива прекрасна морска панорама и са със самостоятелни бани с тоалет, за по-голямо удобство на вас и вашите гости, а останалите две разполагат с общ санитарен възел. На това ниво също така е наличен и дрешник.
    ЕТАЖ 3- Тук разполагате с две огромни спални, всяка със собствена баня с тоалет, дрешник и невероятна тераса, с площ от 150м2, пред която се открива разкошна 360 панорамна гледка!
    Естествено за подобен имот е помислено и за сигурността и енергийната ефективност с помощта на множество системи и технологии, осигуряващи безпроблемното му функциониране.
    Район: Разположена на тихо и спокойно място с прекрасна панорама към морето. Само на няколко минути от природен парк, голям морски курорт и плаж. На 10 минути с автомобил от центъра на града. Дворът е красиво озеленен като е помислено както за декоративната растителност, така също и за потребностите на собствениците от качествена храна, за което е отделено място за парник около 65кв.м, където да се отглеждат зеленчуци, подправки и билки. Всички стаи са добра квадратура, осигуряваща комфорт на обитаване и имат гледка към морето. Предлага се напълно обзаведена и оборудвана. Около къщата е просторно, достъпът е по асфалтов път. Локацията е отлична, близо до автобусна спирка, лесно включване към главния път Варна-Златни пясъци.За контакти +359888425554 Алексей

    Преглеждания на обявата: 147
  • Основна информация:
    Квадратура:720 кв.м
    Двор:1500 кв.м
    Етаж:3-ти
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:Лок.отопл.
    Вид строителство:Тухла, 2000 г.
    Особености:С гараж , С паркинг , Интернет връзка , Обзаведен , Видео наблюдение , Контрол на достъпа ,
    Цена: 1 100 000 EUR
    1527.77 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Варна, м-т Ален мак
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
Р. К . РЕАЛ ЕООД
град Варна, бул.'Княз Борис I'111, eт3, oф.4
www.rkreal.ru
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от Р. К . РЕАЛ ЕООД
Продава Пром. помещение 2 460 000 EUR

гр. Горна Оряховица, област Велико Търново
Продава Къща 950 000 EUR

град Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена
Продава Парцел 2 500 000 EUR

гр. Поморие, област Бургас
Продава Хотел 3 300 000 EUR

град Варна, м-т Манастирски рид
Продава Парцел 800 000 EUR

град Варна, к.к. Златни пясъци
Подобни обяви
Продава Къща 340 000 EUR

град Варна, м-т Ален мак
Продава Къща 1 100 000 EUR

град Варна, м-т Ален мак
Продава Къща 460 000 EUR

град Варна, м-т Ален мак
Продава Къща 415 000 EUR

град Варна, м-т Ален мак
Продава Къща 379 990 EUR

град Варна, м-т Ален мак