Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Дава под Наем 2-стаен в област Бургас, гр. Несебър, 65 кв.м, 399 лв.

  • Допълнителна информация:
    Апартамент 9 в сграда 94 Черно море 2. Моля, преди да се свържете с мен погледнете цената за избрания от вас период на наемане. Благодаря предварително!
    Предлагам тридесет и седем апартамента с различна локация, големина и цена. Може би имам да предложа по нещо на всеки. Вижте и другите ми обяви в профила ми. Ето и предложението в тази:
    ТРИ ПАРКОМЕСТА ВЪВ ВЪТРЕШЕН ДВОР! ЧЕРНО МОРЕ С ПАНОРАМА!
    Отдавам под наем напълно обзаведен и оборудван двустаен апартамент със страхотна панорамна тераса в сграда ново строителство. Имотът се намира в най-новия и желан район на Несебър, квартал Черно море. Точното място е кв. Черно море 2, блок 94 (вижте точната локация на картата долу), в близост до три плажа - Южния плаж на Несебър, плажа Спектър и плажа на НСА/Олимпийски надежди. За разлика от другите части на Несебър, квартал Черно море има много място за паркиране, детски площадки, детска градина, тенис корт, футболно игрище, големият парк на НСА, много магазинчета, аптека и много други. Районът е най-търсеното място от местните и туристите търсещи спокойствие и в същото време близост до плажовете и морето. Апартаментът се намира в частна сграда, която е на около 700 метра до плажовете и на пеш разстояние до тях. Апартаментът се намира на четвърти последен етаж (без асансьор) с хубава тераса за отдих и за по цигара с кафенце. Състои се от хол, кухненска част и трапезарна част, спалня, общата тераса и баня с тоалетна. Много функционално и готово за живеене жилище. Има възможност и за домашни любимци. Апартаментът е напълно обзаведен и оборудван. Интернет и телвизия с много канали от А1. Може да се добавят още легла при необходимост. Към апартамента има до ТРИ ПАРКОМЕСТА във вътрешен двор за наемателите (много важно за летните месеци, а и не само). Може да се използва от до шест човека (има два разтегателни дивана и легло спалня)

    Цена / Preis / Price

    Цена за месец: 399 лв.
    Цена на нощувка 59 лв.

    Разгледайте снимките, ако имате въпроси или желаете да резервирате се свържете с мен на 00359 876 86 82 22 (Телефон, Viber, WhatsApp, Telegram), (We speak English), (Если вы говорите по-русски, свяжитесь со мной на Viber, WhatsApp или Telegram). Апартаментът си заслужава.

    Преглеждания на обявата: 100
  • Основна информация:
    Квадратура:65 кв.м
    Етаж:4-ти
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Особености:Обзаведен , С паркомясто , Климатик , Окабеляване , Интернет връзка , Контрол на достъпа , Саниран , С дом. любимци
    Цена: 399 лв.
    6.13 лв. на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Бургас, гр. Несебър
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ДР ДИВЕЛЪПМЪНТ
град София, Бул. Мадрид 58
Профил на агенцията
Брокер: Калоян Мокренов
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниДвустайни апартаменти под наем
Други обяви от ДР ДИВЕЛЪПМЪНТ
Дава под наем 1-стаен 500 лв.

град София, Център
Дава под наем 2-стаен 449 лв.

гр. Несебър, област Бургас
Дава под наем 3-стаен 899 лв.

гр. Несебър, област Бургас
Дава под наем 1-стаен 299 лв.

гр. Несебър, област Бургас
Дава под наем 2-стаен 550 EUR

град София, Център
Подобни обяви
Дава под наем 2-стаен 225 EUR

гр. Несебър, област Бургас
Дава под наем 2-стаен 900 лв.

гр. Несебър, област Бургас
Дава под наем 2-стаен 370 EUR

гр. Несебър, област Бургас
Дава под наем 2-стаен 800 лв.

гр. Несебър, област Бургас
Дава под наем 2-стаен 350 EUR

гр. Несебър, област Бургас