Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в град Велико Търново, Асенов, 275 кв.м, 230 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    ВИРТУАЛЕН ТУР! Самостоятелна къща на два етажа с двор, гараж и панорамна гледка към Царевец
    Къщата е разположена на тиха улица близо до идеалния център на града. Местоположението предлага живописна панорамна гледка, непосредствена близост до хълма Царевец и известната туристическа атракция 'Звук и светлина'.
    Къщата е на два етажа с площ 275 кв. м. Първият етаж включва просторна дневна с трапезария, кухня, коридор, баня/тоалетна. Вътрешни стълби водят до втория етаж, който включва три просторни спални, баня/тоалетна, отделна тоалетна, коридор, дрешник. Под къщата има маза. Интериорът е в следната степен на завършеност- подовите настилки са теракот и ламиниран паркет, стените са боядисани с латекс, дограмата е ПВЦ, интериорните врати са алуминиеви, има направена вътрешна изолация. Изложението на имота е изток/запад/юг. Къщата разполага с двор от 270 кв. м- има обособени места за отглеждане на селскостопански култури, дръвчета, цветя, има гараж с прокарани ВиК с топла и студена вода и ел. с трифазен ток и контакт за включване на електрогенератор, който захранва с ток целия имот с паркоместа пред него. Към имота има голям навес с тераса, от която се влиза в самия имот.
    Имотът е обявен за продажба частично обзаведен в добро състояние. Ел. инсталацията на цялата къща е нова, с трифазен ток. ВиК инсталацията е нова, нови смесители. Около сградата е изградена хидроизолация и дренажна отводнителна система, която се влива в централната канализация. Във всички помещения е прокарана инсталация за локално парно отопление и изходи за радиатори във всички помещения и с разпределителни щрангове на двата етажа, а котелното помещение се намира в антрето.
    Къщата е укрепена много здраво с нови масивни железобетонни колони с допълнителни дълбоки основи, които са свързани помежду си с рандбалки (железобетонен пояс, който обикаля цялата къща и свързва всички основи в едно цяло). Плочата е с подсилена арматура.
    В квартала функционират супермаркет, детска градина, основно училище, в близост е и професионална гимназия. Мястото е тихо и спокойно, изолирано от градския шум и мръсния въздух, разположен е в борова и широколистна гора.
    Моля, обърнете внимание, че актуалните цени са в евро. Цените в британски паундове и щатски долари са приблизителни и актуални към деня на публикуването на съответния имот.
    За да разгледате в 360 виртуален тур, моля копирайте и поставете линка във Вашия браузер https://app.cloudpano.com/tours/VFvPIi0_jS
    Ref : 105530

    Преглеждания на обявата: 181
  • Основна информация:
    Квадратура:275 кв.м
    Двор:270 кв.м
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Цена: 230 000 EUR
    836.36 EUR на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • СЕНТЧЪРИ ХОУМС
      град Велико Търново, ул.Рафаел Михайлов 4
      ch-eu.com
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: град Велико Търново, Асенов
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
СЕНТЧЪРИ ХОУМС
град Велико Търново, ул.Рафаел Михайлов 4
ch-eu.com
Профил на агенцията
Брокер: Дилян Суков
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от СЕНТЧЪРИ ХОУМС
Продава Къща 510 000 EUR

с. Арбанаси, област Велико Търново
Продава 3-стаен 194 200 EUR

град Велико Търново, Колю Фичето
Продава Заведение 300 000 EUR

град Велико Търново, Център
Продава 4-стаен 122 000 EUR

град Велико Търново, Център
Продава Парцел 12 000 EUR

с. Големи Българени, област Габрово
Подобни обяви
Продава Къща 65 000 EUR

град Велико Търново, Асенов
Продава Къща 230 000 EUR

град Велико Търново, Асенов
Продава Къща 33 000 EUR

град Велико Търново, Асенов
Продава Къща 19 000 EUR

град Велико Търново, Асенов
Продава Къща 30 000 EUR

град Велико Търново, Асенов