Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в град Пловдив, Остромила, 305 кв.м, 359 900 EUR

  • Допълнителна информация:
    Оферта 48380: ГОТОВА КЪЩА !!! Имаме удоволствието да ви предоставим възможността да оставите апартамента в забързания град и да заживеете на спокойно и уютно място в покрайнините му, предлагайки ви новоизградена самостоятелна къща в новоизграден БУТИКОВ ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКС с лимитиран брой от шест къщи, само на 5км. от Центъра на града в полите на Родопите. Квартала се отличава с ниско застрояване предимно от еднофамилни къщи, уредена инфраструктура - нови широки улици и множество зеленина.
    РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Къщата е Разположена на площ от 305 кв.м. в собствен и самостоятелен двор с площ от 460кв.м. проектирана с модернистична визия и концепция , залагаща на увеличени светли пространства, високи тавани , френски прозорци създаващи усещане за простор и свобода.
    I-во ниво: Просторна и функционална дневна с площ от 62кв.м. ще създаде желания комфорт и уют ,оформена на кътове: място за Камина ,кът за мека мебел с TV секция, трапезарна част и отделен кухненски бокс с излаз на веранда с площ от 20кв.м. , входно антре с място за гардеробна, баня с тоалетна и гостна стая , Паркомясто пред входа на Къщата и просторен гараж Гараж с топла връзка към антрето .
    II -ро ниво: Просторно антре разпределя към три големи самостоятелни спални с общо перално помещение и достъп до две тераси . Родителската спалня е с площ от 25 кв.м. със собствена баня с тоалетна и допълнителен кабинет към нея с площ от 10кв.м. и достъп до разкошна панорамна тераса . Две детски стай съответно с площ от 22 кв.м. и 16кв.м. ,като и двете стаи имат собствени бани с тоалетни .
    Техническа спецификация на довършителните работи: Настилки антре, всекидневна, кухненски бокс, спални, баня, тераси, стълбищна площадка замазка. Стени измазани с вароциментов разтвор, шпакловани и завършени с мазилка. Таван топлоизолация 10 см; Дограма висококачествена 6-камерна PVC - дограма ;Италиански Гранитни Облицовъчни плоскости за фасадите.
    НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
    Възможно банково кредитиране на преференциални цени за клиенти на КОНДОР - НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.ВИЖТЕ ОЩЕ ИЗГОДНИ ОФЕРТИ НА https://www.kondorimoti.com/ С ЕЖЕДНЕВНА АКТУАЛИЗАЦИЯ!

    Преглеждания на обявата: 105
  • Основна информация:
    Квадратура:305 кв.м
    Двор:-
    Етаж:1-ви
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Цена: 359 900 EUR
    1180 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Пловдив, Остромила
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
КОНДОР - НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
град Пловдив, ул.Петко Д.Петков 23,ет.4 /до ТЦ Гранд/
www.kondorimoti.com
Профил на агенцията
Брокер: Кондор Имоти
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от КОНДОР - НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
Продава 3-стаен 149 900 EUR

град Пловдив, Център
Продава 3-стаен 77 900 EUR

град Пловдив, Въстанически
Продава 2-стаен 94 250 EUR

град Пловдив, Въстанически
Продава Многостаен 689 150 EUR

град Пловдив, Кършияка
Продава Парцел 416 600 EUR

град Пловдив, Индустриална зона - Юг
Подобни обяви
Продава Къща 397 815 EUR

град Пловдив, Остромила
Продава Къща 460 000 EUR

град Пловдив, Остромила
Продава Къща 359 900 EUR

град Пловдив, Остромила
Продава Къща 487 180 EUR

град Пловдив, Остромила
Продава Къща 320 000 EUR

град Пловдив, Остромила