Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 3-стаен в град София, Дианабад, 209 кв.м, 943 557 EUR

  • Допълнителна информация:
    За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 473 или 02 425 68 35 и цитирайте референтния номер на имота: Sfa 82889.

    Отговорен брокер: Даниела Тотева

    Апартамент B1-10 , обща площ 209.68 кв.м. (нетна площ 168.96 кв.м.).

    Не пропускайте шанса да придобиете имот от най-висок клас в сграда с отличаваща се модерна архитектура, великолепно вписваща се в динамичната градска среда. NV Residencеs е иновативен проект за многофункционална сграда, разположена в атрактивна зона в югоизточната част на град София, столицата на България, в съседство на най-емблематичната сграда в града NV Tower.

    Локацията е една от най-подходящите за развитие на подобни мултифункциoнални проекти в града, с много добре развит градски транспорт и удобен автомобилен достъп.

    NV Residences e естествено продължение и допълнение към емблематичният проект NV Tower. Заедно двете сгради формират общ комплекс с разнообразни и допълващи се функции. Обитателите на комплекса ще разполагат с голям набор от удобства на една ръка разстояние, които ще повишат качеството им на живот в града.

    Апартаментите се продават напълно завършени до ключ , както следва: луксозни немски и италиански настилки по избор на бъдещите собственици, баня гранитогрес, стени боя ойкос, под паркет, завършено осветление.

    Сградата предлага луксозни жилища и първокласни офисни пространства. В допълнение, голям набор от обществени функции се намират в съседната NV Tower като: заведения за хранене, търговски обекти, уелнес и спортен център, покривни градини и озеленени тераси, конферентен център, медицински център и първокласни офисни пространства.

    Предвижда се двете сгради да бъдат свързани чрез топла връзка, за да бъде комфортно ползването на функциите на сградите от техните обитатели.

    Архитектурният образ на NV Residences доразвива архитектурният език на NV Tower в обща обемно-пространствена композиция, вдъхновена от структурата на естествените кристали и динамиката на планинските върхове.

    Проектът следва най-актуалните градоустройствени и архитектурни тенденции: многофункционалност, богато озеленени площи, внимателно изграден архитектурен силует, съобразяващ се с контекста на средата, допълване на функциите със съседните обекти.

    На ниво партер са разположени два входа към сградата от запад. През входовете се влиза в обширно входно пространство, разпределящо човешките потоци. Входното пространството е просторно, с голяма височина и с мащаб съобразен с мащаба на сградата. ...

    Преглеждания на обявата: 86
  • Основна информация:
    Квадратура:209 кв.м
    Етаж:11-ти
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , Асансьор , Интернет връзка ,
    Цена: 943 557 EUR
    4514.62 EUR на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, Дианабад
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС - СОФИЯ
град София, кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
www.BulgarianProperties.bg
Профил на агенцията
Брокер: Даниела Тотева - София, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на тристайни апартаменти
Други обяви от БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС - СОФИЯ
Продава 2-стаен 79 395 EUR

град София, Овча купел
Продава 3-стаен 1 057 456 EUR

град София, Дианабад
Продава 2-стаен 109 594 EUR

град София, Дружба 2
Продава 3-стаен 960 255 EUR

град София, Дианабад
Продава Парцел 1 674 330 EUR

с. Нови хан, област София
Подобни обяви
Продава 3-стаен 240 000 EUR

град София, Дианабад
Продава 3-стаен 303 862 EUR

град София, Дианабад
Продава 3-стаен 177 610 EUR

град София, Дианабад
Продава 3-стаен 172 000 EUR

град София, Дианабад
Продава 3-стаен 450 086 EUR

град София, Дианабад