Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в град Пловдив, Остромила, 312 кв.м, 320 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Представяме на Вашето внимание двуетажна къща нанамиращ се в новият и модерен квартал Остромила, със следното разпределение: На първо ниво: входно антре водещо към стълбището, спалня със самостоятелен дрешник и баня с тоалетна, просторно помещение, обединяващо дневна с камина, трапезария и кухненски бокс, разполагащ с отделена топла кухня, тоалетна и перално помещение. От трапезарията има излаз на дворното пространство. На второ ниво са разположени три спални стаи, две от които разполагат със самостоятелни бани с тоалетни и тераси, а третата използва обща баня с тоалетна. Една от спалните разполага и с дрешник. Къщата разполага и със сутеренно помещение с площ от 95 кв.м., което може да бъде използвано за сервизни нужди, складиране, фитнес и др. Къщата е завършена на акт 15 . без преградни стени, което позволява на новия собственик да организира помещенията по свой вкус. Имотът ще бъде издаден завършен на шпакловка и замазка, с блиндирана входна врата и с разрешение за ползване. Има възможност да се прекара газ до имота, както и да бъде изградено подово отопление
    От южната страна на имота е разположен двора на къщата, който разкрива гледка към Родопите и новоизграждащ се парк. От северната страна на имота са разположени две паркоместа, които по желание на новия собственик могат да бъдат затворени и като гараж.
    Достъпът до къщите е осигурен посредством частен асфалтирани път. Намира се в непосредствена близост до УМБАЛ Еврохоспитал Пловдив, недалеч от вериги хранителни магазини, детски градини и училища.

    Преглеждания на обявата: 19
  • Основна информация:
    Квадратура:312 кв.м
    Двор:-
    Етаж:2-ри
    ГАЗ:ДА
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , С гараж , С паркинг , Интернет връзка , Видео наблюдение ,
    Цена: 320 000 EUR
    1025.64 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Частно лице
Карта
Местоположение: град Пловдив, Остромила
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Частно лице
Покажи телефон
08XX XX (покажи)

НовиниПродажба на къщи
Подобни обяви
Продава Къща 486 200 EUR

град Пловдив, Остромила
Продава Къща 1 000 000 EUR

град Пловдив, Остромила
Продава Къща 487 180 EUR

град Пловдив, Остромила
Продава Къща 359 900 EUR

град Пловдив, Остромила
Продава Къща 495 000 EUR

град Пловдив, Остромила