Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 3-стаен в град Пловдив, Христо Смирненски, 103 кв.м, 113 333 EUR

  • Допълнителна информация:
    Титан Пропъртис има удоволствието да Ви представи тристаен апартамент с локация ж.к. Христо Смирненски. Сградата се намира на 3 мин. пеша от Гребната база и парк 'Отдих и култура', в непосредствена близост до новоизграждащи се тенис комплекс и магазин Lidl. На разположение в сградата ще има детски център, бутиково кафене, фризьорски салон, аптека, премиум магазин за хранителни стоки, хлебопекарна, зелена зона за отдих с детски пързалки и люлки. На разстояние 700-800м. се намират две детски градини и училище.

    Апартамент А05 е ситуиран на 1-ви жилищен етаж и разполага със застроена площ от 88,76 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, 2 бани с тоалетни, едната от които към едната спалня, тераса. Изложение: запад/юг.

    Комплексът е с издаден Акт 14, а Акт 16 средата на 2024г. Съчетание от модерна визия, отлична локация, уют, лукс, комфорт и сигурност ,разположен в един от най-динамично развиващите се райони на Пловдив. Благодарение на отличната локация комбинира по уникален начин панорамната гледка към Родопите, спокойствието и чистия въздух на Парк 'Отдих и култура'.

    Сградата ще се изгради с изключително високо качество строителни материали. Троен стъклопакет на много камерна алуминиева дограма с термомост от най-висок клас в допълнение на стъкло тип '4-ри сезона' и висококачествен обков. Допълнителна висококачествена шумоизолация на пода, под замазката на всеки апартамент. Електро-въжени асансьорни уредби SICOR Италия, два асансьора на вход, всеки за по 10 души/800 кг. Голяма зона за отдих с детска площадка, пейки, масово озеленяване.Осигурени са над 150% паркиране, за всяко семейство ще има място за два автомобила, осигурено е и място за паркиране за гости на комплекса. Професионално инсталирана зарядна станция с голяма мощност ще гарантира безопасност и бързо зареждане на автомобилите на живущите и гостите на комплекса.

    За оглед на тази и други атрактивни сгради, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф. номер 436.

    Преглеждания на обявата: 69
  • Основна информация:
    Квадратура:103 кв.м
    Етаж:1-ви
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , Асансьор , С паркинг , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Охрана , Саниран , В затворен комплекс ,
    Цена: 113 333 EUR
    1100.32 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Пловдив, Христо Смирненски
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ТИТАН ПРОПЪРТИС ЕООД
град София, бул.Черни Връх 61 ет.1 ап.3
https://titanproperties.bg/
Профил на агенцията
Брокер: Мартин Христов
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на тристайни апартаменти
Други обяви от ТИТАН ПРОПЪРТИС ЕООД
Продава Парцел 40 000 EUR

гр. Сапарева баня, област Кюстендил
Продава 3-стаен 161 757 EUR

град София, Малинова долина
Продава Парцел 15 000 EUR

гр. Сапарева баня, област Кюстендил
Продава 2-стаен 99 000 EUR

град Пловдив, Гагарин
Продава 3-стаен 240 000 EUR

град Пловдив, Христо Смирненски
Подобни обяви
Продава 3-стаен 161 000 EUR

град Пловдив, Христо Смирненски
Продава 3-стаен 179 000 EUR

град Пловдив, Христо Смирненски
Продава 3-стаен 249 070 EUR

град Пловдив, Христо Смирненски
Продава 3-стаен 169 560 EUR

град Пловдив, Христо Смирненски
Продава 3-стаен Цена при запитване

град Пловдив, Христо Смирненски