Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 2-стаен в град Варна, м-т Ален мак, 65 кв.м, 75 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    КЛЮЧ В АГЕНЦИЯТА! Референтния номер на тази оферта е: 13162. Това е една от нашите топ оферти по отношение на цена, квадратура, локация! Агенция Марая продава изключително атрактивен двустаен апартамент в района на Варненски свободен университет точно до хотел Детелина, в малка четириетажна кооперация с осем апартамента с минимални такси за общи части. АпартаментъТ се състои от дневен тракт, коридор, спалня, килер и общ санитарен възел на първи сграден етаж. Намира се на 3 минути от плажната ивица на плаж Кабакум. Сградата се завършва в момента след акт 15. Имотът е все още на замазка. Предимство е възможността за ползване от собствениците на басейна на хотел Далия, който е залепен почти до сградата съгласно регламентирана уговорка с хотела. За повече информация и огледи - всеки делничен ден от 9:00ч до 19:00ч на посочените телефони: 0 999 99 27 99 и 0876 718 399 / 087 98 33 000 Уважаеми, настоящи и бъдещи клиенти,
    Изграждайки устойчиво безупречния си имидж в имотното посредничество, през последните 15 години, агенция 'Марая' се утвърди като един от най-доверените и сигурни партньори за търсещи и предлагащи недвижими имоти на територията на област Русе.
    Основните си заслуги дължим на нашият професионален Правен отдел, който е ангажиран с детайлно обследване на собствеността, проверка и изготвяне на всички документи необходими за изрядното протичане на нашите сделки. От няколко години разполагаме и с Кредитен отдел консултиращ професионално и безпристрастно клиентите ни относно най-подходящия, и изгоден за момента кредит, от която да е банка в страната. Отделът осигурява цялостно съдействие в дългия и често изпълнен с подводни камъни процес на ипотечно кредитиране.
    Държим да сте информирани, че агенцията работи с пълна прозрачност в таксуването без скрити такси, раздути и нерегламентирани комисионни получавани от нотариуси и кредитни посредници. Изброените по-горе услуги, които предлагаме са включени в утвърдения 3 процентен комисион. Признаваме, че опитът и репутацията, на която се радваме, се дължи най-вече на клиентите, които са избрали да ни се доверят през годините, но и преди всичко на нашата неотстъпчивост от принципите, които спазваме, както и начинът, по който ние избираме своите клиенти. И в тази връзка, преди да ни ангажирате, молим да имате в предвид, че нашите брокери провеждат изключително само формални и прозрачни огледи, при задължително оформяне на протокол доказващ кой и кога са завели, и допуснали в клиентските имоти.
    Предлагаме също изработка и монтаж на всякаква ПВЦ и алуминиева дограма при най-изгодни, конкурентни условия и срокове в град Русе.
    Ако желаете да получите информация и оглед относно тази оферта, молим да потърсите наш брокер на тел. за контакти: 0 999 99 27 99 и 087 6718 399,/ 087 98 33 000 като задължително споменете референтния номер на офертата.

    Информация и огледи от понеделник до неделя включително и през празнични дни до 20:00ч.

    Референтния номер на тази оферта е: 13162

    Преглеждания на обявата: 22
  • Основна информация:
    Квадратура:65 кв.м
    Етаж:1-ви
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С паркинг , Бартер , С действащ бизнес , В затворен комплекс ,
    Цена: 75 000 EUR
    1153.84 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • МАРАЯ
      град Русе, гр.Русе, ул. Плиска 19, преди банка ОББ
      Работим и през почивните дни!!!
      Покажи телефон
      09XX XX (покажи)
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: град Варна, м-т Ален мак
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
МАРАЯ
град Русе, гр.Русе, ул. Плиска 19, преди банка ОББ
Работим и през почивните дни!!!
Покажи телефон
09XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на двустайни апартаменти
Други обяви от МАРАЯ
Продава 1-стаен 42 222 EUR

град Русе, Здравец Изток
Продава Парцел 7 000 лв.

с. Каран Върбовка, област Русе
Продава Магазин 10 300 EUR

град Русе, Ялта
Продава Етаж от къща 142 000 EUR

град Русе, Родина 2
Продава 3-стаен 99 600 EUR

град Русе, Чародейка - Север
Подобни обяви
Продава 2-стаен 78 500 EUR

град Варна, м-т Ален мак
Продава 2-стаен 82 200 EUR

град Варна, м-т Ален мак
Продава 2-стаен 89 000 EUR

град Варна, м-т Ален мак
Продава 2-стаен 130 080 EUR

град Варна, м-т Ален мак
Продава 2-стаен 130 000 EUR

град Варна, м-т Ален мак