Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Дава под Наем Офис в град Варна, Метро, 1148 кв.м, 7 500 EUR

  • Допълнителна информация:
    Предлагаме Ви, уникална административна сграда с награда в конкурса Сграда на годината за 2006 година. Сградата е със ЗП 347,00 кв.м. и РЗП 1148 кв.м. Ситуирана в югозападната част на парцела и се състои от три надземни и един подземен етаж. Сутеренът е частичен. Разположен е в северозападната част на сградата. Входът на първо ниво е оформен от юг. Възможност за паркиране пред сградата.В сутеренната част се намират сауна, джакузи, два склада, абонатно помещение.
    На първо ниво са разположени: приемно фоайе, изложбена зала за експозиции на продуктите на фирмата, 4 броя кабинети - счетоводство, търговски отдел, снабдяване и канцелария, заведение за хранене, санитарни възли.
    На второ ниво са разположени: кабинет директори - 2 броя, секретар, транспортен отдел, супервайзъри, малък фитнес център, приемно фоайе и санитарни възли.
    На трето ниво е разположена многофункционална зала, пред която е оформена зимна градина. Останалата част от трето ниво е организирана като използваема тераса.
    Конструкцията е масивна, стоманобетонна, с преградни стени, изпълнени от гипсокартон с топлоизолация от минерална вата. Вътрешните стени и таваните на стаите и коридорите са обработени с гипсова шпакловка и латексово боядисване. В сградата са изградени две вертикални комуникации- двураменна стълба в западната част, свързваща всички нива и завита двураменна стълба на изток, оформена като панорамно ядро, остъклено от структурна фасада. Двураменната стълба от западната страна е евакуационна. Панорамната стълба в източната част свързва само надземните нива на административната сграда. Всички санитарни помещения са облицовани с теракот и фаянс по подове и стени до нивото на окачените тавани в тях. Климатичните инсталации са разположени в окачените тавани на всички помещения. Настилките в работните кабинети са изпълнени от махагонов паркет. Коридорите и стълбищата са покрити с гранит.
    Фасадата на сградата е изпълнена със структурно остъкляване. Плътните части по нея са изпълнени като структурна фасада с каменни плочи.
    Покривната плоча е изпълнена като плосък покрив над многофункционалната зала и кабинет директор, а като използваем в средната част на сградата, която е предвидена като тераса. Категорията на комплекса като вътрешна архитектура по стандарт на 'СЕК' е 'лукс'. Сградата е напълно завършена и е въведена в експлоатация. Същата е спечелила награда в конкурса Сграда на годината . Обявената наемна цена е без включен ДДС. 0892 23 84 09 Даниела Динева

    Преглеждания на обявата: 343
  • Основна информация:
    Квадратура:1148 кв.м
    Етаж:Партер от 3
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Особености:Обзаведен , С паркомясто , Лукс , Климатик , Окабеляване , Интернет връзка , Контрол на достъпа
    Цена: 7 500 EUR
    6.53 EUR на кв.м
    Цената е без ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Варна, Метро, Западна промишлена зона
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ПАЛАД НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
град Варна, бул.'Владислав Варненчик' 8, ет.1
www.palad.eu
Профил на агенцията
Брокер: Даниела Динева
Покажи телефон
05XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниОфиси под наем
Други обяви от ПАЛАД НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
Дава под наем Магазин 600 лв.

град Варна, Централна поща
Дава под наем 3-стаен 750 EUR

град Варна, Аспарухово
Дава под наем 2-стаен 800 лв.

град Варна, Спортна зала
Дава под наем Склад 400 лв.

град Варна, Чаталджа
Дава под наем 4-стаен 600 EUR

град Варна, м-т Евксиноград
Подобни обяви
Дава под наем Офис 804 лв.

град Варна, Метро
Дава под наем Офис 800 EUR

град Варна, Метро
Дава под наем Офис 744 лв.

град Варна, Метро
Дава под наем Офис 590 EUR

град Варна, Метро
Дава под наем Офис 300 EUR

град Варна, Метро