Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 4-стаен в град София, Бояна, 247 кв.м, 890 460 EUR

  • Допълнителна информация:
    ЕРА Младост има удоволствието да представи на Вашето внимание, за продажба апартамент номер 2, в луксозна сграда, в един от най-привлекателните райони за живеене - място, където сърцето на природата се слива с елегантния комфорт на луксозното жилище.
    Вдъхновен от красотата на околната природа, проектът предлага нещо повече от просто жилище - това е нов начин на живот. С високи тавани и големи прозорци, Вие ще се наслаждавате на изобилието на естествена светлина, която прониква във всяко пространство. Апартаментите са проектирани с изключително внимание към детайла, предлагайки луксозно строителство и комфорт.
    А когато искате да се потопите в удобства и разнообразие, сградата предлага всичко, от което се нуждаете. Разнообразие от удобства и забавления са на разположение само на кратко разстояние - от ресторанти до спортни съоръжения, от кафенета до спа центрове. Заведението на място е още едно предимство, което добавя удобство към Вашия ежедневен живот.
    Вашата собствена оазисна крепост в сърцето на природата. Многостаен апартамент със собствен двор, идеалното място за да се наслаждаване на природата без да напускате дома си. Разкошната зеленина, преливаща се под прозорците , ще Ви пренесе в свят на спокойствие и хармония.
    Апартаментът се състои от просторно входно антре, всекидневната с квадратута от 82кв.м., което включва дневна част с размери от 40.65кв.м, трапезария с размер 27 кв.м., светъл кухненски бокс с размер 15 кв.м. Изобилието на пространство позволява да оформите вашия уютен кът за отдих и развлечения, от големите френски прозорци се открива панорама към цяла София.
    Спалните са със собствен санитарен възел, към родителската спалня има и дрешник.От двете спални има изход към дворното място. Апартаментът разполага с мокро помещение и отделна тоалетна за гости. От страната на входа на сградата апартамента се намира на втори жилищен етаж над магазини, а от южната страна е на кота нула и излиза на собствено дворно място.
    Собственият Ви двор е мястото, където може да се наслаждавате на спокойствието на природата, без да напускате удобствата на Вашия дом. С разнообразие от възможности за озеленяване и украса, този простор предлага неограничени възможности за създаване на вашия идеален домашен рай.
    Отделно могат да бъдат за купени самостоятелен гараж на цена 42 000 евро с включено ДДС и паркомясто на цена 30 000 евро с включено ДДС!

    ЕРА България е независим кредитен посредник към БНБ с номер BCI000024 и предоставя безплатна консултация и съдействие при финансиране на избрания от Вас имот.

    Оферта 0311538

    Преглеждания на обявата: 18
  • Основна информация:
    Квадратура:247 кв.м
    Етаж:1-ви
    ГАЗ:ДА
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , С преход ,
    Цена: 890 460 EUR
    3605.1 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, Бояна
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ЕРА МЛАДОСТ
град София, ж.к.'Младост'-3, бл. 302, вход 4, партер
www.era.bg/mladost
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на четеристайни апартаменти
Други обяви от ЕРА МЛАДОСТ
Продава 2-стаен 120 000 EUR

град София, Младост 1
Продава 1-стаен 95 880 EUR

град София, Дружба 2
Продава Парцел 69 500 EUR

с. Нови хан, област София
Продава Парцел 509 960 EUR

гр. Сапарева баня, област Кюстендил
Продава Парцел 53 200 EUR

с. Нови хан, област София
Подобни обяви
Продава 4-стаен 337 428 EUR

град София, Бояна
Продава 4-стаен 495 000 EUR

град София, Бояна
Продава 4-стаен 369 000 EUR

град София, Бояна
Продава 4-стаен 360 000 EUR

град София, Бояна
Продава 4-стаен 765 000 EUR

град София, Бояна