Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 3-стаен в град София, Дианабад, 214 кв.м, 960 255 EUR

  • Допълнителна информация:
    Unique Estates представя на Вашето внимание един изключителен имот находящ се в нова и модерна сграда, в предпочитания от много хора район Изгрев, кв. Дианабад.

    Сградата е разположена в най-подходящата част на квартала, позволяваща изграждането на мащабен комплекс, на минути от центъра и в близост до планината. Тя е една от най-атрактивните в района, без аналог и компромис в качеството на строителство. В нея ще се предлагат различни типове апартаменти с висока енергийна ефективност, постигната чрез фасадна система, модерна климатична инсталация и подово отопление. Проектът се намира в съседство с друга голяма и емблематична сграда с която формират един общ комплекс предлагащ комфорт и отговарящ на най-модерните и взискателни градоустройствени и архитектурни тенденции. Няма да е пресилено ако кажем, че в комбинация двете сгради предлагат различен и нов модерен стандарт на живот, който е мечта за всеки съвременен човек в столицата. В проекта са заложени луксозни жилищни, офисни и търговски имоти. Всички имоти се продават напълно завършени до ключ с луксозни немски и италиански настилки по избор от новите собственици, баня гранитогрес, стени боя ойкос, под паркет и осветление. Към всеки един апартамент се предлагат и паркоместа. Всички удобства от които се нуждае съвременния човек ще бъдат на едно място. Всеки един от етажите в сградата е проектиран спрямо най-съвременните и взискателни тенденции, които изисква жилищното проектиране. В сградата са обособени 30 апартамента с площ от 80 до 220 кв.м. Всички те ще имат големи тераси с гледките към планината и със светла височина от 3 м. В подземните постранства ще са обособени над 100 паркоместа за коли, мотоциклети и велосипеди. В проекта са заложени места за хранене, търговски обекти, студиа за красота, wellness, спортен център, покривни градини с озеленени тераси, конферентен, медицински център и др. Комплексът разполага с 24 часова жива охрана.

    Районът в който се намира сградата е атрактивен не само с удобствата с които ще разполагат новите собственици, но и с други нови и съвременни обекти, които го правят един от най-предпочитаните за живот и инвестиции у нас. Освен тях в него се намират едни от най-престижните училища, университети, увеселителни и спортни зали, които го превърнаха в емблема за качество и лукс.

    Ако търсите хубав, различен, комфортен имот в нова сграда, изградена с много качество и вкус към детайла, то този апартамент е точно за Вас.

    Цената на имота е без ДДС!

    Срок на завършване 2025 г.

    За повече информация, обадете още сега!
    Апартаментът е с площ от 214 кв.м. има следното разпределение: хол, трапезария и кухненски бокс в отворено общо пространство, тераса, три самостоятелни спални, две бани с тоалетни, тоалетна за гости. Жилището е с чиста жилищна площ 172 кв.м.

    Ref. ID:21170

    Преглеждания на обявата: 85
  • Основна информация:
    Квадратура:214 кв.м
    Етаж:11-ти
    ГАЗ:ДА
    ТЕЦ:ДА
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Асансьор ,
    Цена: 960 255 EUR
    4487.17 EUR на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • ЮНИК ЕСТЕЙТС
      град София, бул. Патриарх Евтимий 17
      www.ues.bg
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: град София, Дианабад
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ЮНИК ЕСТЕЙТС
град София, бул. Патриарх Евтимий 17
www.ues.bg
Профил на агенцията
Брокер: Бистра Харизанова
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на тристайни апартаменти
Други обяви от ЮНИК ЕСТЕЙТС
Продава Хотел 5 760 000 EUR

гр. Банско, област Благоевград
Продава Къща 390 000 EUR

град София, Лозенец
Продава Къща Цена при запитване

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Продава Къща 165 000 EUR

гр. Несебър, област Бургас
Продава 4-стаен 360 000 EUR

град София, Витоша
Подобни обяви
Продава 3-стаен 730 000 EUR

град София, Дианабад
Продава 3-стаен 185 000 EUR

град София, Дианабад
Продава 3-стаен 169 000 EUR

град София, Дианабад
Продава 3-стаен 153 000 EUR

град София, Дианабад
Продава 3-стаен 177 600 EUR

град София, Дианабад