Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област София, с. Говедарци, 103 кв.м, 285 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Рядка възможност за закупуване на готов за нанасяне имот в село Говедарци на разумна цена. Говедарци е едно от четирите популярни села в долината на р. Искър, която завършва с Мальовица и с началото на природен парк Рила. На 15 минути с кола до близкия град Самоков и само на 70 минути от София.
    Имотът се ползва с невероятна локация, в горния край на селото и предлага спиращ-дъха, невъзпрепятстван изглед към планината.
    Къщата е построена върху просторен парцел от 741 кв. м.. Дворното пространство е добре разпределено и поддържано. Включва покрита барбекю зона, басейн, съблекални за басейна, гараж и масивна ограда около целия имот.
    Къщата е разпределена на три етажа, с таванско помещение и полумазе. Основните етажи и мазето са със застроена площ от 103 кв. м. всеки.
    До входната врата се стига през няколко стъпала, а тя води към първия етаж през просторен коридор с плочки. От коридора се стига до голяма кухня с трапезария, където е има и голяма тераса. На етажа има две големи двойни спални, баня и отделна тоалетна. Стълбището към втория етаж също е в коридора.
    Полумазето е добре-замислено допълнение към имота, защото предоставя огромно жилищно пространство, както и помества цялото останало оборудване, нужно за поддържането на толкова голям имот. От мазето има и излази към предната и задната част на двора, придавайки му функционалност. Поместен е фантастичен бар и дневна с кътче за четене, превръщайки го в идеалното място за социални събирания. Има баня, килер, мокро помещение с пералня и машина за гладене, помещение за съхранение на ски екипировка и бойлер.
    На втория етаж има кухня и хол, с достъп до слънчева тераса, с гледка към Рила. Има две спални, баня и отделна тоалетна. На третия етаж също има кухня, две спални, две бани с душове, и тераса със същите смайващи гледки.
    До таванското помещение се стига през третия етаж, и там са поместени още две спални, една от които с вградена баня и още една широка тераса.
    Имотът е идеален за многочленно семейство (или няколко поколения), заради индивидуалното разпределение на жилищата. Също, представлява добра възможност за инвестиция, с идея за ползване като къща за гости/ ваканционно жилище.

    Преглеждания на обявата: 40
  • Основна информация:
    Квадратура:103 кв.м
    Двор:-
    Етаж:3-ти
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С гараж , Обзаведен ,
    Цена: 285 000 EUR
    2766.99 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област София, с. Говедарци
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
РИВЕНДЕЛ
град София, гр. Самоков; бул. Искър 4
rivendelldevelopments.co.uk
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от РИВЕНДЕЛ
Продава Къща 68 000 EUR

с. Марица, област София
Продава 2-стаен 42 000 EUR

с. Бели Искър, област София
Продава Къща 9 500 EUR

с. Старо село, област Враца
Продава Къща 45 000 EUR

с. Алино, област София
Продава Къща 12 000 EUR

с. Градище, област Габрово
Подобни обяви
Продава Къща 60 000 EUR

с. Говедарци, област София
Продава Къща 200 000 EUR

с. Говедарци, област София
Продава Къща 145 000 EUR

с. Говедарци, област София
Продава Къща 299 950 EUR

с. Говедарци, област София
Продава Къща 118 000 EUR

с. Говедарци, област София