Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 4-стаен в град София, Белите брези, 211 кв.м, 510 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    РС ЕСТЕЙТС продава многостаен апартамент тип мезонет, находящ се в кв. Белите брези на ул. Хайдушка гора. Районът е изключително комуникативен: на 5 минути пешеходно разстояние до спирки на градски транспорт, метростанция - Крсно село, в непосредствена близост до детска градина, училище,болница, редица хранителни магазини, малки квартални магазинчета, пазар и много други. Основни връзки, посредством булевардите: Цар Борис, Гоце Делчев и Дойран. Цялостния ремонт на трасето за трамвай номер 5, улеснява връзката с идеалния център и допринася за развитието на квартала. Всичко необходимо за ежадневието на едно модеро семейство ви е на ръка разстояние.

    Жилището е разположено на 5-ти и 6-ти етаж , в тухлена сграда от 1996 г., с контрол на достъпа с чип, домофон система и асансьор. Сгрдата е с малък брой апартаменти, поддържани общи части, подземни гаражи и открит паркинг в заден довр. Имотите в нея се отличават с изключителен простор и благоприятни изложения.

    Възможност за покупка на подземен гараж 16м2. На отделна цена.

    Ползване на 1 открито парко-място във вътрешен двор.

    Разпределението на мезонета е следното:

    Първо ниво - 105,8м2, на които са разгърнати голяма дневна с кухненски бокс и зимна градина ( 47м2) тераса 8,7м2 с гарантирана гледка към Витоша планина и гъсто озеленена улица, коридор, баня с тоалетна (5м2) самостоятелна спалня/ кабинет ( 16,7м2) към нея остъклена тераса (4,3м2) стълбище към второ ниво.

    Второ ниво - 72,6м2 разпределени за основна спалня (21м2) две бани с тоалетни, малка спалня (10,8)м2, просторен дрешник (9,1м2), който може да бъде обособен за кабинет или малка спалня. Стълбище към покривна тераса с големина над 30м2( не е включена в квадртатурата на имота), възможност да се обособи с градински мебели барбекю, зона за отдих. ЗП площ е 178,43м2, а с общите части 211 м2.

    В жилището е изпълнен цялостен ремонт, с подмяна на настилки - камък, гранитогрес, мраморни стълби, естествен паркет, цялостна щпакловка и латекс по стени и тавани, най-висок клас входна блиндирана врата с видео домофонна уредба, СОТ система, нови осветителни тела, цялостна подмяна на ЕЛ и ВИК инсталации, окабеяляване за интернет, поръчкова кухня с масивен плот, чисто нови уреди на марките TEKA, LG , BOSH,с 5 годишна гаранция, поръчкова мека мебел и трапезна маса, нови спални и висок клас матраци. Отопление и охлаждане са организирани посредством инверторни климатици във всяко помещение, а топлата вода от два бойлера. Мезонетът е слънчев през целия ден благодарение на доброто излоложение - Изток - Запад. Наистина рядко срещан имот, който може да предложи спкойствие и фукнционалност на семейство с 3 или повече деца. Не на последно място обръщаме внимание на добрия потенциал за инвестиция с гарантиран месечен наем наем от над 1200евро.

    Преглеждания на обявата: 54
  • Основна информация:
    Квадратура:211 кв.м
    Етаж:5-ти
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Асансьор , С гараж , С паркинг , Обзаведен , Контрол на достъпа ,
    Цена: 510 000 EUR
    2417.06 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • РС ЕСТЕЙТС
      град София, Лозенец, ул Златен рог 16В ет 1
      www.rs-estates.com
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: град София, Белите брези
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
РС ЕСТЕЙТС
град София, Лозенец, ул Златен рог 16В ет 1
www.rs-estates.com
Профил на агенцията
Брокер: Росен Станков
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на четеристайни апартаменти
Други обяви от РС ЕСТЕЙТС
Продава 3-стаен 145 000 EUR

град София, Сердика
Продава 3-стаен 380 000 EUR

град София, Център
Продава 3-стаен 252 300 EUR

град София, Манастирски ливади
Продава 2-стаен 110 000 EUR

град София, Малинова долина
Продава 4-стаен 510 000 EUR

град София, Красно село
Подобни обяви
Продава 4-стаен 255 000 EUR

град София, Белите брези
Продава 4-стаен 340 000 EUR

град София, Белите брези
Продава 4-стаен 265 000 EUR

град София, Белите брези
Продава 4-стаен 250 000 EUR

град София, Белите брези
Продава 4-стаен 380 000 EUR

град София, Белите брези