Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Бургас, гр. Свети Влас, 301 кв.м, 207 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Идеалният къща очаква новите си собственици! Просторни стаи, модерен дизайн и изумителна гледка от прозорците - всичко това ви очаква тук. Не пропускайте възможността да притежавате своя уютен кът и да създадете незабравими спомени в този чудесен дом!Впечатляваща двуетажна къща под ключ, необзаведена, с панорамна гледка към морето! Парцелът се намира в гористата местност, в Свети Влас.

    КОМПЛЕКСЪТ ЩЕ СЕ СЪСТОИ ОТ:Еднофамилни жилищни сгради, двуфамилни жилищни сгради (къщи близнак) и редови къщи;Апартхотел и параклис, които не възпрепятстват видимостта към морето на къщите;Два тенис корта и басейн.Това ще постигнем чрез използването на комуникационна схема с меандровидна структура с цел максимално съхраняване на околната среда.Разработената концепция допринася за романтичната визия на целия комплекс, като алейната й мрежа, осветена от фенери и декорирана с камък, дава предпоставка от всички нива на всяка къща да има панорамни гледки едновременно към морето и към гората.

    Етапи на строителство: Жилищен комплекс ще се развие в рамките на три етапа, в които са предвидени изграждането на жилищни къщи, апартхотел, обществен център с много зеленина и вътрешни алейни мрежи.Предвидени са много общи части, които да подпомагат нуждите на комплекса и където да се насърчава социалният живот.

    Етап I

    Източна жилищна група

    Състои се от 36 къщи(30 единични и 6 близнака).Вътрешна алейна мрежа.Тротоари, алеи, паркинги с усилена настилка.

    Етап II

    Западна жилищна групаСъстои се от 29 къщи(21 единични и 8 близнака).Вътрешна алейна мрежа.Тротоари, алеи, паркинги с усилена настилка.Площадно пространство.

    Етап III

    Апартхотели 2 броя с капацитет по 199 места, включително за посетители.Вътрешна алейна мрежа.Тротоари, алеи, паркинги с усилена настилка.

    Защо да изберете нас?

    - 19 години опит на пазара за недвижими имоти;
    - качество на обслужването и коректност;
    - ЛИЦЕНЗИРАН БРОКЕР-нашият управител е магистър по 'Икономика на недвижима собственост', и е изучавала вещно право в университета, и 'Основи в правото' в средното училище в специална паралелка - 'Мениджмънт' с Евро квалификация и два чужди езика, като неин учител тогава е била днешната помощник-нотариус в една от нотариалните кантори, както и 'Международно право' от второто и висше образование по специалност 'Маркетинг'. Това е най-висшият лиценз във областта на недвижимите имоти, и съответно това Ви дава спокойствие и сигурност при покупката на недвижим имот с нас!
    - винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦЕНИ;
    - за Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили!
    - качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи.

    Също така, безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7; винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна кратка фото сесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител на специално подбрани панорамни места; безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот; прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици.


    Преглеждания на обявата: 113
  • Основна информация:
    Квадратура:301 кв.м
    Двор:-
    Етаж:2-ри
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж ,
    Цена: 207 000 EUR
    687.7 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Бургас, гр. Свети Влас
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
МОДА ИМОТИ
град Бургас, ул. Роза, комплекс Сирена, офис 4
www.modaproperty.com/
Покажи телефон
09XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от МОДА ИМОТИ
Продава 1-стаен 49 900 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Продава 2-стаен 72 900 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Продава 2-стаен 79 900 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Продава 1-стаен 41 999 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Продава 2-стаен 130 000 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Подобни обяви
Продава Къща 310 000 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Продава Къща 207 200 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Продава Къща 190 000 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Продава Къща 220 000 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Продава Къща 220 000 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас