Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 2-стаен в град Пловдив, Център, 125 кв.м, 175 400 EUR

  • Допълнителна информация:
    ОФЕРТА 232360 Жилищна сграда River Side съчетава в себе си модерна архитектура и лукс , намира се в идеалния център на гр.Пловдив, в близост до площад Съединение . От мястото се открива живописна гледка към река Марица на север и към тепетата на юг. Паркирането е обезпечено на 100%. Местоположението на парцела е в близост до училища, детски градини, държавни институции и търговски обекти. Сградата разполага с озеленен вътрешен двор с детска площадка и място за отдих, подходящи за семейства с децa.
    - СГРАДА :
    Конструкцията на сградата е монолитна стоманобетонна изградена от плочи, колони, шайби и греди. Външните стени са изпълнени от фасадни стени керамични блокове Wienerberger Porotherm 25, а вътрешните преградни стени - от керамични блокове 12см. Система за хидроизолация по тераси, сутерен и плоски покриви. Включено е присъединена към мрежите на техническата инфраструктура - външно захранване с ел.енергия, телефон, външни ВиК връзки за права вода и канализация.
    - ФАСАДИ:
    КЕРАМИЧНA ВЕНТИЛИРУЕМA ФАСАДA Вентилируемата окачената фасада е система, състояща се от облицовка, топлоизолация и метална конструкция. Принципът на системата се състои в това, че технологичното разстояние, оставено между топлоизолацията и облицовката обезпечава свободно движение на въздушния поток. Така естественото движение на въздуха в пространството между керамиката и топлоизолацията осигурява на стената постоянно да е суха, не позволявайки образуване на конденз и влага. Именно този въздушен промеждутък снижава загубите на топлина, явявайки се в ролята на температурен буфер: температурата на въздуха в него е с 3-4 градуса по-висока от температурата извън сградата.

    - ОБЩИ ЧАСТИ:
    Покрив - изцяло завършен по проект плосък покрив с най-добрата хидроизолация на пазара; Стълбище, входно антре и етажни площадки - луксозно завършени по дизайнерски проект с декоративна мазилка и настилка от естествен камък, парапети от закалено стъкло и метална ръкохватка, дизайнерски осветителни тела. Асансьор в експлоатация със сертификат и луксозна кабина. Монтирани пощенски кутии и външна входна врата на сградата с автоматично затваряне. Домофонна инсталация - напълно завършена, с монтиран домофон. Вертикална планировка - изцяло завършена съгласно проекта.
    - АПАРТАМЕНТИ:
    Обработка на вътрешни стени и тавани машинна мазилка, под- циментова замазка. Мокри помещения: стени - мазилка, под - циментова замазка с наклони за отводняване.

    Преглеждания на обявата: 115
  • Основна информация:
    Квадратура:125 кв.м
    Етаж:2-ри от 7
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла, 2023 г.
    Особености:В строеж , Асансьор , С гараж , С паркинг , Контрол на достъпа , Саниран ,
    Цена: 175 400 EUR
    1403.2 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Пловдив, Център
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
РЕНТАЛ 2000
град Пловдив, ул. 'Капитан Райчо 23, ет.2
www.rentalbg.com
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на двустайни апартаменти
Други обяви от РЕНТАЛ 2000
Продава Вила 122 000 лв.

гр. Перущица, област Пловдив
Продава Къща 150 000 EUR

с. Маноле, област Пловдив
Продава Къща 177 000 EUR

с. Брестовица, област Пловдив
Продава 2-стаен 96 000 EUR

град Пловдив, Център
Продава Магазин 360 000 EUR

град Пловдив, Кючук Париж
Подобни обяви
Продава 2-стаен 130 390 EUR

град Пловдив, Център
Продава 2-стаен 68 890 EUR

град Пловдив, Център
Продава 2-стаен 145 000 EUR

град Пловдив, Център
Продава 2-стаен 113 000 EUR

град Пловдив, Център
Продава 2-стаен 95 925 EUR

град Пловдив, Център