Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 4-стаен в град София, Гео Милев, 176 кв.м, 340 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Продаваме голяма напълно обзаведена и оборудвана къща със самостоятелен двор в квартал Гео Милев на ул. Проф. Георги Павлов 1А (вижте точното мястото на картата по-долу или в Google). Локацията е на метри от Зала Универсиада, Външно министерство, Борисовата градина, много училища, детски градини, магазини, офиси, 1 РПУ на Полицията, парк Гео Милев, бъдещата Метростанция (в строеж на 31 Училище) и много други в един елитен и търсен район на София. В близост има и много спирки на градския транспорт.

    Точната локация на къщата е на тихата малка уличка, която граничи с озеленена общинска градинка с края на парцела си. Отлично място за гледане на деца или спокоен живот в много хубава част на София в близост до централната част.

    Самата къща е на три етажа и се състои от:
    I етаж - входно антре, голяма кухня с трапезарна част, хол с кът за спане, баня, тоалетна, мокро помещение, обособен склад 8м2 и стълбище към втория етаж;
    II етаж - две големи спални, едната с излаз към хубава тераса, а втората спалня е оформена като студио с кухня и холна част, втора баня с тоалетна и емпоре с врата към тавана;
    III етаж - стълбище и отворено таванско помещение около 42м2 с прозорец и възможност за изправяне на етажа и съответно покрива или надстрояване на още един етаж при необходимост.

    Застроената площ на всяко едно от трите нива е 67м2, а прилежащият двор е 287м2 - с право на строеж върху самостоятелно УПИ с уредени сметки по регулация. Дограмата на всички прозорци е PVC, а топлата вода е чрез бойлер. Има и хубава и практична камина с водна риза на твърдо гориво, която е свързана с локално парно към всички стаи. Къщата е частично изолирана. Дворът е ограден и е обособено място за паркиране на три коли.

    Има възможност за махане на част от оградата и ползването на двора към общинската градинка с дървета, място за разходки и игра на деца. В къщата се живее целогодишно и се поддържа. Има възможност за много бартери с доплащане и в двете посоки (от Купувача или от Продавача). Разбран и гъвкав собственик. Предлагайте вашите идеи и предложения свободно. ВАЖНО! Още веднъж уточнявам, че собствеността върху парцела е чрез право на строеж, а УПИ-то е общинско. Къщата не разполага с Удостоверение за търпимост, а има нотариален акт с точно описание на квадратурите. Моля имайте предвид тази информация преди да се свържете с нас. Разгледайте снимките. Имотът си струва да се види. Ако имате въпроси се свържете с нас на 0889 23 23 46.

    Преглеждания на обявата: 26
  • Основна информация:
    Квадратура:176 кв.м
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С гараж , С паркинг , Бартер , Интернет връзка , Обзаведен , Контрол на достъпа , Саниран ,
    Цена: 340 000 EUR
    1931.81 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, Гео Милев
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ДР ДИВЕЛЪПМЪНТ
град София, Бул. Мадрид 58
Профил на агенцията
Брокер: Теодор Русанов - Бул. Мадрид 58
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на четеристайни апартаменти
Други обяви от ДР ДИВЕЛЪПМЪНТ
Продава Многостаен 169 800 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Продава Къща 215 000 EUR

град София, с. Лозен
Продава Мезонет 84 800 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Продава 3-стаен 84 800 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Продава Къща 127 800 EUR

с. Смилец, област Силистра
Подобни обяви
Продава 4-стаен 310 000 EUR

град София, Гео Милев
Продава 4-стаен 281 000 EUR

град София, Гео Милев
Продава 4-стаен 350 000 EUR

град София, Гео Милев
Продава 4-стаен 899 800 EUR

град София, Гео Милев
Продава 4-стаен 444 900 EUR

град София, Гео Милев