Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 3-стаен в град София, Център, 94 кв.м, 230 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Директно от инвеститора, без комисионна! Пред акт 15, очакван акт 16 в края на лятото на 2024г. Цената на ап. 1 на партера е 230 000 евро. Цената в обявата е за апартамента без довършителни работи ( на мазилка и замазка , но с изградено подово отопление), като предлагаме и възможност за ДОВЪРШВАНЕ ДО КЛЮЧ по дизайнерски проект на интериорно студио Dont DIY. Цената на апартамента с включено довършване до ключ е 245 000 евро, като при този вариант апартаментът ще бъде завършен с боядисани стени, завършени бани с поставен гранитогрес и фаянс и поставена санитария, поставени настилки, изградено подово отопление, с монтирана термопомпа и изводи за конвектори, монтирани интериорни врати, осветителни тела, ключове и контакти (без мебели и кухня).
    Комплекс Брегалница е замислена като сграда от най-висок клас, разположена на една от най-спокойните и приветливи улици в София. Поставихме си за цел да създадем един непреходен проект, в духа на Стара София.
    Комплекс Брегалница е изпълнен с материали от най-висок клас, и редица технологични нововъведения. Зидария от тухли Wienerberger Porotherm, двойни зидове между апартаментите за шумоизолация, окабеляване с оптични кабели до всеки апартамент. най-висок клас канализационни тръби с шумоизолация, водопроводни тръби с алуминиева вложка, шумоизолация по подовете на помещенията, дограма със сертификат за пасивни къщи 7-камерна Schuco с троен стъклопакет, смарт входни врати на апартаментите с вход с пръстов отпечатък, входна врата на сградата с лицево разпознаване, видеонаблюдение по цялата сграда.
    Точното местоположение на сградата е ул. Брегалница 81, в една от най-перспективните и бързо-развиващи се зони в Центъра на град София. Непосредствено до Комплекс Брегалница се намира парк Св. Никола прекрасно място за разходка и спорт. В района на Комплекс Брегалница има множество добри общински детски градини и училища.
    На около 15 минути пешеходно разстояние се намират Президенството и Руски Паметник, метро станция Опълченска е на 5 минути пеша, а Mall of Sofia на 9 минути пеша.
    Архитектурният проект на Комплекс Брегалница е дело на един от водещите архитекти на нашето време, арх. Иван Моев и студио Топ Арх, носител на многобройни награди за Сграда на Годината и Фасада на Годината и автор на множество емблематични сгради в столицата.
    Всички детайли за обекта можете да разгледате на уебсайта ни tanit.bg.
    Ап. 1 е компактен тристаен, разположен на партера със западно изложение и директен излаз към собствена. Общата площ на ап. 1 е 94 кв.м. с вкл. общи части и 17 кв.м. двор (64 кв.м. площ на самия апартамент) и включва дневна с кухненски бокс (22 кв.м.), спалня 1 (10 кв.м.), спалня 2 (10 кв.м.), баня (4 кв.м.), входно антре с ниша за дрешник (9 кв.м.), складово/мокро помещение (2 кв.м.) дворна тераса (17 кв.м.) пред прекрасния вътрешен двор.

    Преглеждания на обявата: 42
  • Основна информация:
    Квадратура:94 кв.м
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , Асансьор , С гараж , С паркинг , Интернет връзка , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , В затворен комплекс , Възможност за дан. кредит ,
    Цена: 230 000 EUR
    2446.8 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Инвеститор
Карта
Местоположение: град София, Център
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Инвеститор
ТАНИТ ГРУП ЕООД
град София, ж.к. Яворов, бл. 73, ет. 13
tanit.bg
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на тристайни апартаменти
Други обяви от ТАНИТ ГРУП ЕООД
Продава 4-стаен 186 000 EUR

град София, Левски Г
Продава 3-стаен 279 000 EUR

град София, Център
Продава 2-стаен 97 000 EUR

град София, Левски Г
Продава 3-стаен 131 000 EUR

град София, Левски Г
Продава 2-стаен 185 000 EUR

град София, Център
Подобни обяви
Продава 3-стаен 320 000 EUR

град София, Център
Продава 3-стаен 525 742 EUR

град София, Център
Продава 3-стаен 279 980 EUR

град София, Център
Продава 3-стаен 400 000 EUR

град София, Център
Продава 3-стаен 277 700 EUR

град София, Център