Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в Гърция, Пиерия, 75 кв.м, 250 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Агенция за имоти Симо Пропъртис в сътрудничество със свой партньор утвърдена строителна компания в Гърция предлага за продажба луксозни ваканционни къщи на брега най-хубавия и чист плаж на Олимпийската ревиера .
    Местността е изключително приятна с изглед към море от източната страна и гледка към планината Олимп от запад. Плажът е отличен със Син флаг от международната програма за оценяване най-добрите плажове в света! Налични са всички удобства, като бийч бар, достъп за хора със специални потребности, тоалетни, спасителен екип, оборудване за първа медицинска помощ, душове и др.
    Тук може да видите видео от плажната ивица:
    https://youtu.be/NPkhHHVM49g
    Местната ни партньорска компания, която управлява площите за изграждане на вили е специализирана в строителния бранш, като има огромен брой реализирани проекти на ваканционни къщи и вили на различни места в Гърция, както и многобройни доволни клиенти от целия свят.
    Цените на къща с парцел от 1000 кв.м. и светла квадратура от 75 кв.м. състояща се от: първо ниво хол, кухня, спалня, баня с тоалетна; второ ниво две спални, баня с тоалетна започват от 250 000 евро.
    Тази стойност включва парцела, стоманобетона конструкция с тухлена зидария, външна топло и шумо изплаци, вътрешна изолация на покрива, изградена ограда с входна дворна врата, висок клас входна и интериорни врати навсякъде в сградата, настилки навсякъде във всички помещения , фаянс, санитария и смесителни батерии и душове в баните и тоалетните, напълно довършена кухня с шкафове, мивка и смесителни батерии, вътрешна стълба за достъп до горното ниво, изградена и функционираща ел. система с монтирани ключове и контакти, изградени и функциониращи водопроводна и канализационна инсталация, изградена сонда и пречиствателно съоръжение за мръсни води.
    В цената не е включен само ланшафтният проект и изпълнението му за озеленяваното облагородяване на двора, като и механизъм за изпомпване на водата.
    Комуникациите и външните връзки включват ток с централно захранване от местната електрическа компания и изграден асфалтов път с тротоари до всеки имота.
    Срокът за изграждане на една къща и предаването й на собственика, напълно довършена 'до ключ' е 12 месеца.
    Компанията предлага и различна възможности за построяване на къщи с различна квадратура и различен архитектурен стил. Възможността за построяване на къща може да бъде върху парцел с площ минимум от 1000 кв.м. до 4000 кв.м. и повече. Къщите могат да бъдат изградени по предложен от строителя и съгласуван с клиента индивидуален проект според предпочитанията и предадени на етап и степен на довършеност според желанието на клиента.
    Максималното възможно светло РЗП на къща в/у парцел от 4 дка. е 300 кв.м. РЗП. В зависимост от нуждите, предпочитанията и възможностите на всеки клиент има опция за закупуване на различна площ земя и според квадратурата на земята се определя възможното РЗП на всяка къща. Пример: на минимален парцел с площ 1000 кв.м. е възможно изграждане на къща с максимално РЗП 75 кв.м., на парцел с площ 3000 кв.м. е възможни изграждане на къща с максимално РЗП 225 кв.м. и.т.н.
    На по-долните линкове можете да разгледате и други видове къщи в същия район, както и да придобиете представа за най-близкото населено място:
    https://youtu.be/dSMPVUITm-c
    https://youtu.be/xGpM6BPLBGg
    https://youtu.be/LR9HhJ_s0Jc
    Агенцията ни ще ви предостави посредническо обслужване на български език във всеки един етап от сделката, както и адвокат за юридическа проверка на собствеността вписан в Гръцката Адвокатска Колегия, който също ще ви обслужи на български език до приключване на сделката и след придобиване на имот.
    БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ОТДЕЛИХТЕ ВРЕМЕ ЗА ТАЗИ ОБЯВА! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА СТАНЕТЕ НАШИ КЛИЕНТИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!
    За допълнителна информация и консултация можете да заповядате в нашия офис или на: 0889 498 882 Самуил Желев
    За да ви бъдем максимално полезни можем в удобно за вас време и място да ви посетим и консултираме.

    Преглеждания на обявата: 120
  • Основна информация:
    Квадратура:75 кв.м
    Двор:-
    Етаж:2-ри
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С гараж , С паркинг , Интернет връзка , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Охрана , Саниран ,
    Цена: 250 000 EUR
    3333.33 EUR на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: Гърция, Пиерия
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
СИМО ПРОПЪРТИС ЕООД
град София, ул. Три уши 1, ет. 2, офис 6, ЕИК 206717441
Профил на агенцията
Брокер: Самуил Желев - гр. София, ул. Три уши 1, ет. 2, офис 6
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от СИМО ПРОПЪРТИС ЕООД
Продава Къща 64 000 EUR

Халкидики, Гърция
Продава Парцел 250 000 EUR

гр. Божурище, област София
Продава Парцел 29 500 лв.

гр. Смядово, област Шумен
Продава Парцел 5 300 000 EUR

гр. Поморие, област Бургас
Продава Парцел 18 000 EUR

град София, с. Иваняне
Подобни обяви
Продава Къща 150 000 EUR

Пиерия, Гърция
Продава Къща 180 000 EUR

Пиерия, Гърция
Продава Къща 320 000 EUR

Пиерия, Гърция
Продава Къща 250 000 EUR

Пиерия, Гърция
Продава Къща 215 000 EUR

Пиерия, Гърция