Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в град Пазарджик, Устрем, 1258 кв.м, При запитване

  • Допълнителна информация:
    Представяме на Вашето внимание луксозен имот интересно архитектурно решен, с уникална идентичност в широк център на гр. Пазарджик. В парцел с площ от 4000 кв. м. ограден с висока масивна ограда., сред много зeленина и простор са разположени четири сгради:
    Еднофамилна къща на три нива с РЗП 540 кв. м., малка къща за гости на един етаж със ЗП от 90 кв.м., едноетажна къща с лятна кухня и барбекю със ЗП от 78,0 кв.м. и едноетажна сграда с басейн и фитнес със ЗП 55,0 кв. м.
    Основната сграда е на три нива. На първо ниво са разположени просторна дневна с обособени холова, трапезарна и кухненска част, спалня, баня с тоалетна, още един санитарен възел, перално и складово помещение. С красиво оформени вътрешни стълби, изпълнени с мраморни стъпала и парапети се достига до второ ниво,където жилищната площ е разпределена между просторно фоайе,обзаведено като малък хол, четири спални, санитарни помещения - баня с тоалетна, складово помещение, перално помещение и голяма веранда. Третото ниво е незавършено, и би могло да се оформи като мансарден етаж.. Къщата е завършено с качествени материали, обзаведена стилно с всичко необходимо за едно домакинство, създаваща усещане за комфорт и удобство
    Къщата за гости е едноетажна, и вътрешното пространство е разпределено между входно антре, санитарен възел баня с тоалетна, дневна с кухненски бокс и спалня.
    Едноетажната сграда барбекю и лятна кухня е също изпълнена с качествени материали и се състои от просторна дневна с кухненски бокс , камина и санитарни помещения.
    Сградата с басейн и фитнес е изпълнена с големи витринни прозорци, чудесно място както за спорт, така също и за отдих и релакс. Басейнът е с рамери 10/20 м и е отлично поддържан. Към сградата има обособени пространство за фитнес , парна баня, джакузи, котелно и санитарни помещения.
    Отоплението в сградите е решено със система от соларни батерии, на ток с климатици, парно на пелети. Изградена е също така и Чилар система.
    Като цяло имотът е отлично поддържан, в отлично състояние, създаващ усещане за удобство и комфорт. За повече информация и огледи: Тел. 0898 572 544 инж. Лилия Делева ЛИА ВИП ХАУС ООД гр. Пазарджик. Агенцията предлага консултации, съдействие при необходимост от кредитиране, изготвяне на Пазарни оценки.

    Преглеждания на обявата: 993
  • Основна информация:
    Квадратура:1258 кв.м
    Двор:-
    Етаж:3-ти
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Интернет връзка , Видео наблюдение , Контрол на достъпа ,
    Цена: При запитване

    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Пазарджик, Устрем
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ЛИА ВИП ХАУС ООД
град Пазарджик, ул. Иван Вазов 18 ет.1 офис 8
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от ЛИА ВИП ХАУС ООД
Продава Къща 170 000 EUR

град Пазарджик, Руски
Продава 3-стаен 112 000 лв.

град Пазарджик, Устрем
Продава 4-стаен 110 000 EUR

град Пазарджик, Руски
Продава Земеделска земя Цена при запитване

гр. Велинград, област Пазарджик
Продава Пром. помещение 45 000 лв.

гр. Велинград, област Пазарджик
Подобни обяви
Продава Къща Цена при запитване

град Пазарджик, Устрем
Продава Къща 127 000 EUR

град Пазарджик, Устрем
Продава Къща 225 000 EUR

град Пазарджик, Устрем
Продава Склад 300 000 EUR

град Пазарджик, Устрем
Продава 3-стаен 120 000 EUR

град Пазарджик, Устрем