Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Дава под Наем Офис в град София, Левски В, 100 кв.м, 1 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 464 или 02 425 68 26 и цитирайте референтния номер на имота: Sfa 84336.

    Отговорен брокер: Иван Каменов

    Предлагаме под наем атрактивни офис площи клас А с разнообразие от квадратури и отлична достъпност, с бърза връзка с околовръстния път, магистралите и летище София. Само на 10 минути с кола от центъра на града, имотът има идеално разположение за фирми, които искат да бъдат близо до оживените бизнес райони, като същевременно има предимствата на спокойната атмосфера извън центъра на града.

    Обществен транспорт също е лесно достъпен, с множество възможности за избор, включително трамвайни линии 20 и 22, разнообразие от автобусни маршрути, обслужващи автогара Изток, и метростанция на бул. Владимир Вазов, която е в процес на изграждане.

    Офисите са подходящи за стартиращи до установени бизнеси, в зависимост от конкретните нужди и задание, с възможност за персонализиране - обзаведен или необзавен до ключ. Разнообразие от просторни помещения, вариращи от 100 кв.м. до 1000 кв.м., в зависимост от етажа.

    Имотът разполага с разнообразна гама от търговски недвижими имоти, които могат да бъдат адаптирани към нуждите на всеки наемател - седем склада с различни размери (три от тях са в процес на развитие) и две офис сгради. Предлага гъвкави решения за паркиране за автомобили, полу-камиони и камиони, които отговарят на всяко изискване. Това позволява на бизнеса да расте и да се развива без ограниченията на традиционните офис пространства.

    Съдържа още ресторант, малък магазин и мини пазар (в процес на разработка), банкомат, разположен в парка, зони за многократна употреба - заседателна зала, салони и пространства за събития, предназначени за продуктивност и релаксация.

    В допълнение складовете и търговските площи са налични при заявка.

    Като цяло, този първокласен имот предлага отлична локация и разнообразни удобства, които отговарят на нуждите на съвременния бизнес. Неговата достъпност и гъвкавост го правят идеален избор за търсещите ефективно и адаптивно работно пространство.

    Оглед на имота
    Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

    Наемане на имота
    Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен ...

    Преглеждания на обявата: 18
  • Основна информация:
    Квадратура:100 кв.м
    Етаж:7-ми
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Особености:Необзаведен , Асансьор
    Цена: 1 000 EUR
    10 EUR на кв.м
    Цената е без ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, Левски В
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС - СОФИЯ
град София, кв. Лозенец, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
www.BulgarianProperties.bg
Профил на агенцията
Брокер: Иван Каменов - София, ул. Златен рог 22, ет. 4, офис 7
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниОфиси под наем
Други обяви от БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС - СОФИЯ
Дава под наем Офис 945 EUR

град София, Дружба 2
Дава под наем 3-стаен 900 EUR

град София, Иван Вазов
Дава под наем Офис 3 420 EUR

град София, Център
Дава под наем Офис 4 836 EUR

град София, 7-ми 11-ти километър
Дава под наем Офис 5 108 EUR

град София, Манастирски ливади
Подобни обяви
Дава под наем Офис 1 400 EUR

град София, Левски В
Дава под наем Офис 1 250 EUR

град София, Левски В
Дава под наем Офис 1 200 EUR

град София, Левски В
Дава под наем Офис 490 EUR

град София, Левски В
Дава под наем Офис 1 250 EUR

град София, Левски В