Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 2-стаен в област Бургас, гр. Поморие, 88 кв.м, 150 760 EUR

  • Допълнителна информация:
    Предлагаме необзаведени апартаменти с гледка море с една и две спални на първа линия в Поморие. Таксата поддръжка е 10 евро за квадратен метър на година.

    Гардения Палас е уникална луксозна сграда с приказна градина, предлагаща удобства и спокойна среда за живот до море и езеро. Комплексът от апартаменти се отличава с впечатляващата си архитектура и местоположение на уникален естествен провлак, отделящ Поморийското езеро от Черно море, в северната част на Поморийския полуостров и в непосредствена близост до 5-звездния Гранд Хотел Поморие Медикъл СПА

    Изграден от висококачествени материали, Гардения Палас събира в себе си оригинални архитектурни решения в изчистена линия, вътрешни обеми и пространства, създаващи усещането за свобода и простор, които се сливат с безкрайността на морския син хоризонт. Уникалното местоположение на сградата позволява на собствениците на апартаменти да се наслаждават на красиви морски изгреви и романтични залези над езерото.

    На всеки етаж във всеки корпус има разположени по три апартамента, като на последните етажи от корпусите, апартаментите са по два на етаж. Отоплението и охлаждането на всеки апартамент се осъществява с индивидуална мултисплит система Gree , включваща едно външно тяло и вътрешни тела за всяка стая. Във всеки един апартамент има вход към коминна система и възможност да се монтира камина или друг вид отоплително тяло.

    Парапетите на терасите на апартаментите са от ковано желязо, както и парапетите по стълбищата. Входните и интериорните врати на апартаментите са луксозно изпълнени от висококачествен естествен материал и са създадени специално от български производител по индивидуално задание на инвеститора на Гардения Палас . Настилката на стълбищата между етажите в сградата е от египетски мрамор. Всеки корпус разполага с асансьор българско висококачествено производство IZAMET с луксозни кабини Natural дърво и злато. Всеки апартамент е с отделна партида в електрическата мрежа. Дограмата на апартаментите е от най-висок клас, като е енергийно ефективна със специално покритие с текстура в цвят тъмносиво Сабле . Интересен факт е, че този камък е използван в строителството на едни от най-древните емблематични в света сгради: Колизеумът, Базиликата ,,Свети Петър , Пиаца Навона в Рим.

    97-те апартамента (едноспални, двуспални, триспални и четириспални) са просторни, с високи тавани, източно изложение изглед море и югозападно изложение изглед езеро, както и с квадратури от 85,18 кв.м. до 307,78 кв.м. Новите собственици на апартаментите имат възможността да живеят целогодишно в сградата.

    В цената на обявените апартаменти за продажба не влиза обзавеждането, което може да бъде закупено отделно. Гардения Палас предоставя възможност за закупуване на паркомясто от 70-те за продажба в подземния паркинг на сградата.
    Такса поддръжка: 10 /кв.м. жилищна площ с включени общи части. Поддръжката включва поддръжка на стълбищни клетки, външни басейни и градината.

    Преглеждания на обявата: 32
  • Основна информация:
    Квадратура:88 кв.м
    Етаж:1-ви
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:Асансьор , С паркинг , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , В затворен комплекс ,
    Цена: 150 760 EUR
    1713.18 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Бургас, гр. Поморие
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
БЪЛГЕРИАН ЕСТЕЙТС БУРГАС ООД
град Бургас, ул. Генерал Гурко 13, офис 3
www.bulgarianestates.com
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на двустайни апартаменти
Други обяви от БЪЛГЕРИАН ЕСТЕЙТС БУРГАС ООД
Продава 1-стаен 37 500 EUR

гр. Ахелой, област Бургас
Продава 3-стаен 74 999 EUR

гр. Айтос, област Бургас
Продава 2-стаен 109 999 EUR

к.к. Елените, област Бургас
Продава 3-стаен 145 000 EUR

гр. Созопол, област Бургас
Продава 3-стаен 73 900 EUR

гр. Обзор, област Бургас
Подобни обяви
Продава 2-стаен 69 580 EUR

гр. Поморие, област Бургас
Продава 2-стаен 58 200 EUR

гр. Поморие, област Бургас
Продава 2-стаен 79 800 EUR

гр. Поморие, област Бургас
Продава 2-стаен 80 400 EUR

гр. Поморие, област Бургас
Продава 2-стаен 82 500 EUR

гр. Поморие, област Бургас