Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Заведение в област Бургас, гр. Китен, 245 кв.м, 320 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Продавам напълно оборудван и работещ ресторант в центъра на град Китен, в бутикова сграда в близост до Южния плаж и морето. Ресторантът разполага с 60 места на закрито и 40 места на открито в лятна градина. Има прилежаща голяма кухня, напълно оборудвана по всички изисквания (професионална вентилация, конвектомат, пицарка и склад с два входа).

    Обща площ: 245,39 кв.м.
    Застроена площ: 191, 61 кв.м.
    Етаж: партер от 5.
    Имотът е без тежести, имаме всички необходими документи за нотариална сделка. Ресторантът е снабден с електричество, интернет, вода, канализация. Няма годишна такса поддръжка. Етап на строителство: Акт 16, разрешение за ползване (2012г.).

    Закупуването на ресторант в град Китен, близо до Южния плаж и центъра на града, има много предимства като дългосрочна инвестиция:
    1. Туристическа дестинация: Китен е популярна морска дестинация, особено през летните месеци. Ресторантът близо до Южния плаж и центъра на града може ще привлече туристи, които търсят храна и развлечения на удобно разстояние от морето и туристическите атракции.
    2. Близост до плажа: Ресторантът ще бъде лесно достъпен за посетители, които идват от плажа и искат да се насладят на храна и напитки след часове на слънце и плажни забавления.
    3. Централно местоположение: Това увеличава видимостта му и да го направи достъпен за местните жители и туристи, които искат да изживеят атмосферата на градската част.
    4. Потенциал за разнообразие в менюто: Съчетанието на близостта до морето и центъра на града дава възможност за предлагане на разнообразно меню, включващо както морски деликатеси, така и традиционна българска кухня. Това е предпоставка за широк кръг от посетители.
    5. Развиващ се туризъм: Регионът е свидетел на увеличаване на туризма, новия собственик на ресторанта ще се възползва от растящия брой посетители, които търсят гастрономични изживявания.
    6. Дългосрочен потенциал за растеж: Ако инвестицията е добре управлявана и предоставя качествени услуги, ресторантът ще се превърне в успешен бизнес с дългосрочен потенциал за растеж и печалби.
    Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Може да закупите най-подходящия за Вас недвижим имот с наша помощ дори по време на извънредно положение и пандемия! Избирате от актуалните и проверени оферти на нашата агенция. Провеждаме видео оглед на имота в реално време. Вие взимате спокойно Вашето решение за покупка. Гарантираме пълна юридическа защита. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Нашият адвокат може да Ви представлява с пълномощно при покупката на имота. Ще Ви изпратим готовите документи по куриер на посочен от Вас адрес.

    Преглеждания на обявата: 65
  • Основна информация:
    Квадратура:245 кв.м
    Етаж:-
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С паркинг , Интернет връзка , Обзаведен , Видео наблюдение , Саниран ,
    Цена: 320 000 EUR
    1306.12 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • КАПИТАЛ ЕСТЕЙТ
      град Бургас, Бургас, ул.Васил Априлов 18, ет.1
      capitalestate.bg
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: област Бургас, гр. Китен
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
КАПИТАЛ ЕСТЕЙТ
град Бургас, Бургас, ул.Васил Априлов 18, ет.1
capitalestate.bg
Профил на агенцията
Брокер: Иван Василев - гр.Несебър, ул.Иван Вазов 4, партерен етаж
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на заведения
Други обяви от КАПИТАЛ ЕСТЕЙТ
Продава 3-стаен 88 800 EUR

с. Равда, област Бургас
Продава 2-стаен 84 470 EUR

гр. Велинград, област Пазарджик
Продава 2-стаен 90 000 EUR

гр. Велинград, област Пазарджик
Продава Къща 84 269 EUR

гр. Бяла, област Варна
Продава Къща 63 500 EUR

с. Черноград, област Бургас
Подобни обяви
Продава Заведение 320 000 EUR

гр. Китен, област Бургас
Продава Заведение 320 000 EUR

гр. Китен, област Бургас
Продава Заведение Цена при запитване

гр. Китен, област Бургас
Продава Заведение 320 000 EUR

гр. Китен, област Бургас
Продава 2-стаен 75 000 EUR

гр. Китен, област Бургас