Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 3-стаен в област Бургас, к.к. Слънчев бряг, 150 кв.м, 309 900 EUR

  • Допълнителна информация:
    ЕКСКЛУЗИВНО!СУПЕР ЛОКАЦИЯ НА МЕТРИ ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИЯ ПЛАЖ В БЪЛГАРИЯ/Cacao Beach/,НО НА СПОКОЙНО И ЗЕЛЕНО МЯСТО! ОХРАНЯЕМО ПАРКОМЯСТО В ЦЕНАТА! ЧАСТЕН ДВОР! ЛУКСОЗНО ОБЗАВЕДЕН! НИСКИ КОМУНАЛНИ РАЗХОДИ!
    РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ/схема в снимки/: Просторна дневна с кухненски бокс; Две просторни, непреходни спални; Две бани с тоалетни; входно антре; Тераса тип лоджия; Частен двор; ИЗЛОЖЕНИЕ: Изток
    Комплекс SIRENA RESIDENCE е луксозен ваканционен комплекс от затворен тип, разположен на първа линия. На изток комплексът граничи със защитен парк от пясъчни дюни с ниска растителност и така от сградата се разкрива изключителна гледка към залива, а на север граничи с устието на река Хаджийска. Комплексът е разположен върху ограден парцел с 24Ч. видео наблюдение и контролиран достъп, има собствен паркинг, разполага с открит отопляем басейн и богато озеленен двор с декоративни настилки, има парково осветление и обзавеждане пейки, шезлонги и малък детски кът. Апартаментът се намира в SIRENA VIP RESIDENCE, архитектурно издържана в луксозен, средиземноморски стил, която получи престижното отличие за сграда на 2009 година. Сградата е изцяло облицована с естествени каменни плочи от травертин, покривът е облицован с шиндли от естествен камък. На първия етаж има фитнес зала, джакузи, суха и парна сауна, на покрива има общ кът с барбекю, с невероятна панорама. Общите части са с луксозно интериорно решение (гранит, ламперии от естествен фурнир, каменни мозайки). Луксозни асансьори - OTIS . Апартаментът е с високи тавани/2,90м/ и просторни помещения, с настилки от гранит в коридорите и трислоен дъбов паркет в стаите,с вътрешни врати с височина от 220см. от естествен фурнир от избелен дъб; луксозно оборудвана кухня; бани, облицовани с плочи от гранитогрес и качествен санитарен фаянс; мебелите са направени по поръчка. Акцент в жилището e частен двор с обширна тераса, с гледка към парка, с настилка от масивна екзотична дървесина. Външната дограма е изработена от съставна дървесина от евкалипт и дървени щори. Централна климатизация и вентилация, като температурата може да се регулира индивидуално от всеки апартамент.
    Сградата е проектирани и изпълнена, така че да е енергийно ефективна и да се осигури максимално дълъг срок при експлоатацията и.
    * АГЕНЦИЯТА ИЗВЪРШВА ВСИЧКИ ПРОВЕРКИ НА ИМОТА И ОРГАНИЗИРА ВСИЧКИ ЕТАПИ НА СДЕЛКАТА, ДО НЕЙНОТО ФИНАЛИЗИРАНЕ С НОТАРИАЛЕН АКТ.
    * АГЕНЦИЯТА СЪДЕЙСТВА ЗА ОТПУСКАНЕ НА БАНКОВ КРЕДИТ, ПРИ ВЪЗМОЖНО НАЙ-ДОБРИ УСЛОВИЯ. Оф. 4001

    Преглеждания на обявата: 97
  • Основна информация:
    Квадратура:150 кв.м
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла, 2009 г.
    Особености:Асансьор , С гараж , Обзаведен , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Охрана , В затворен комплекс ,
    Цена: 309 900 EUR
    2066 EUR на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Бургас, к.к. Слънчев бряг
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ХОУМ ГРУП
град София, София, ж.к. Иван Вазов, ул. Ярослав Вешин 16
homegroup.imot.bg
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на тристайни апартаменти
Други обяви от ХОУМ ГРУП
Продава Магазин 429 000 EUR

град София, Люлин - център
Продава Магазин 429 000 EUR

град София, Люлин 7
Продава Къща 22 900 EUR

гр. Трън, област Перник
Продава Къща 94 900 EUR

с. Чурек, област София
Продава Офис 429 000 EUR

град София, Люлин - център
Подобни обяви
Продава 3-стаен 63 500 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Продава 3-стаен 83 000 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Продава 3-стаен 130 000 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Продава 3-стаен 76 500 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Продава 3-стаен 109 900 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас