Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в град Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена, 197 кв.м, При запитване

  • Допълнителна информация:
    ЕРА Вива предлага за продажба луксозен и модерен комплекс от фамилни къщи в к.к 'Св. Св. Константин и Елена', гр. Варна. Чист въздух, слънце и море, в сърцето на най-зеления курорт. Не просто къща, а дом, сгушен в зеленина, тишина и спокойствие.
    ✅ Предимства на комплекса
    Основната концепция на къщите е връзката с природата - в целия комплекс има запазени дървета, които осигуряват чист въздух, прохлада и естествен уют. Всички къщи са с южно или югоизточно изложение, гарантиращо топлина и светлина и през зимния сезон.
    Сградите са със съвременна, изчистена визия. Правилните геометрични форми, използвани в дизайна изразяват чувството за връзка със земята и природата. Квадратните форми изразяват статична устойчивост и засилват чувството за уют и сигурност - вашият дом е вашата крепост.
    Къщите са построени в модерен стил, с ексклузивни интериорни и екстериорни решения. Стандартната еднофамилна жилищна сграда е на два етажа. Алея води до входа на сградата.
    Пространството е отворено към голяма веранда и към двора на сграда. По външната фасада е използвана мазилка в бял цвят, HPL в сив цвят и сив камък по целия първи етаж.
    Проектът включва 28 къщи, съчетаващи комфортната жилищна среда с близост до природата, чистият морски въздух и спокойствие. Комплексът се намира само на 400 м от морето, което прави къщите изключително подходящи и за ваканционен имот.
    Всяка къща е проектирана така, че да задоволява нуждите на една фамилия. Общата площ на всеки имот кореспондира с големината на застроената площ, осигурявайки ви пространство и комфорт. Къщите разполагат с веранди, които могат да се трансформират в зимна градина през студените месеци. Термопомпи с подово отопление ще се грижат за осигуряването на топлина през зимния сезон. Разположението на стаите е съобразено с изложението - всички стаи за обитаване са разположени на юг/югоизток. Допълнително удобство осигурява предвиденият гараж към всяка къща.
    ✅ Предимства на Св. Св. Константин и Елена
    Курортът съчетава по уникален начин спокойния си вид с модерни комплекси и разнообразие от услуги. Днес той е един от най-атрактивните морски и спа курорти в Европа.
    Място, където престоя е и грижа за здравето. Кулинарна дестинация, която предлага неповторими преживявания от аромати и вкусове. Очарователна съвкупност от традиции, история, новаторство и модерни решения.
    Седем лековити минерални извора. Над 100 годишни традиции в балнео и море лечението. Съвременни СПА центрове и модерни хотелски и жилищни комплекси. Това превръща Св. Св. Константин и Елена в несравнима дестинация за здраве и пълноценен начин на живот.

    Оферта 1005653

    Преглеждания на обявата: 85
  • Основна информация:
    Квадратура:197 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:В строеж , Контрол на достъпа , В затворен комплекс ,
    Цена: При запитване

    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ЕРА ВИВА
град Варна, кв. Левски, ул. 'Димитър Икономов' 17
era.bg/viva
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от ЕРА ВИВА
Продава Магазин 35 000 EUR

град Варна, Автогара
Продава 2-стаен 135 000 EUR

град Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена
Продава 3-стаен 122 012 EUR

град Варна, Колхозен пазар
Продава 4-стаен 145 147 EUR

град Варна, Виница
Продава 2-стаен 69 000 EUR

град Варна, Христо Ботев
Подобни обяви
Продава Къща 950 000 EUR

град Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена
Продава Къща Цена при запитване

град Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена
Продава Къща Цена при запитване

град Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена
Продава Къща 350 000 EUR

град Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена
Продава Къща Цена при запитване

град Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена