Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Многостаен в град Варна, Бриз, 115 кв.м, 243 121 EUR

  • Допълнителна информация:
    Многостаен апартамент в новострояща се сграда в престижен район с изложение Югозапад и уникална гледка към морето и град Варна. Функционално и уютно жилище с ЧЖП 101,87 кв.м., с правилна форма на стаите, със светли и просторни площи - Дневна с кухненска част 28,2кв.м. с панорамна тераса 7кв.м., две спални по 12,5 кв.м., трета спалня 11кв.м. коридор 9,6кв.м., баня с тоалетна 4,2кв.м., втора тоалетна 1,7кв.м. и дрешник 1,8кв.м. Жилището се предлага в завършено състояние по БДС с входна и интериорни врати. Стени на гипсова мазилка с ключове, контакти и изводи за оптични връзки, окачен таван с вата за обезшумяване и скрито осветление, подово покритие на шпакловка. Изградени трасета за климатична системата с места за вътрешно и външно тяло. Висококачествена дограма марка Reynaers Masterline 8 с отлични шумо и топло изолационни показатели, троен стъклопакет 45мм с висока светлопропускливост. Тераси с настилка от гранитогрес и стъклени парапети от триплекс 18мм. Входна врата - луксозна, блиндирана с тристранно заключване. Интериорни врати съобразени с цвета на поставената дограма.
    Първокласен и престижен район на Варна. Сградата е в непосредствена близост до Морската градина. Районът разполага с едни от най-елитните детски градини и училища, с много ресторанти и супермаркети. Перфектното местоположение предлага множество главни пътни артерии, спирки на градски транспорт с изключително лесен и бърз достъп до центъра на град Варна и удобна връзка с курортните комплекси Св.Св.Константин и Елена, Златни пясъци и околността.
    Новострояща се жилищна сграда с луксозна архитектура отговоряща на съвременните норми за функционалност, естетика и простор. Сградата разполага с озеленен двор, подземен паркинг, аудио домофонна система и високотехнологични асансьори. Достъпът до подземният паркинг е с дистанционно управление със съвременна електронна разпознаваща система. Паркингът разполага със зарядни станции за автомобили и стойки за велосипеди. Асансьорната уредба е предвидена с луксозни кабини и с агрегати за движение при прекъсване на електрозахранването. Сградата има собствен трафопост. Красив озеленен двор с обособени зони за отдих допринася за допълнителния комфорт на живущите.
    Прецизно изпълнение, безкомпромисно внимание към детайла и перфектна пропорция между естетика и функционалност. Гарантирана е една комфортна среда на живот чрез светли и просторни вътрешни пространства, красиви гледки, естествен природен парк и отлична свързаност с всички т

    Преглеждания на обявата: 118
  • Основна информация:
    Квадратура:115 кв.м
    Етаж:15-ти от 15
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла, 2020 г.
    Особености:Асансьор , В строеж ,
    Цена: 243 121 EUR
    2114.09 EUR на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • АДРЕС
      град Варна, бул. Мария Луиза 17
      www.address.bg
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: град Варна, Бриз
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
АДРЕС
град Варна, бул. Мария Луиза 17
www.address.bg
Профил на агенцията
Брокер: Клиентски център АДРЕС, Кантора Център - Варна, бул. Мария Луиза 9, ет. 5
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на многостайни апартаменти
Други обяви от АДРЕС
Продава Парцел 950 000 EUR

град Варна, Свети Никола
Продава 2-стаен 145 000 EUR

град Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена
Продава 3-стаен 215 000 EUR

град Варна, Окръжна болница-Генерали
Продава Къща 199 990 EUR

град Варна, Виница
Продава 2-стаен 83 000 EUR

град Варна, м-т Пчелина
Подобни обяви
Продава Многостаен 885 000 EUR

град Варна, Бриз
Продава Многостаен 575 000 EUR

град Варна, Бриз
Продава Многостаен 280 000 EUR

град Варна, Бриз
Продава Многостаен 399 000 EUR

град Варна, Бриз
Продава Многостаен 349 990 EUR

град Варна, Бриз