Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Дава под Наем Офис в град Пловдив, Индустриална зона - Юг, 110 кв.м, 1 022 EUR

  • Допълнителна информация:
    За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 450 или 032 586 956 и цитирайте референтния номер на имота: Plv 84242.

    Отговорен брокер: Румяна Ласкова

    Бизнес имот със стратегическо местоположение в близост до Митница Пловдив, с директен излаз на бул. Кукленско шосе, което улеснява достъпа както за служителите, така и за посетителите, близо до спирки на автобуси 11 и 116 за връзка с различни части на града - идеален избор за компании, работещи в сферата на логистиката, транспорта или международната търговия. Базата разполага с паркинг за товарни автомобили, предназначен за паркиране, маневриране и товаро-разтоварна дейност. Паркингът е асфалтиран, добре осветен, с 24-часова система за видеонаблюдение, осигуряваща допълнителна безопасност.

    Описваният ремонтиран офис е разположен на партера на двуетажна бизнес сграда и се състои от едно голямо и едно малко помещение, които могат лесно да бъдат разделени на два отделни офиса с индивидуални санитарни възли. По-голямата зала е 77 кв.м., докато по-малката е 32 кв.м., което позволява гъвкаво оформление според нуждите на бизнеса. Може да се ползва и за шоурум с офисна част. Предната стена е стъклена витрина, която осигурява естествена светлина и отлична видимост.

    Базата на имота разполага с охранителна метална ограда, осигуряваща сигурност и контрол на достъпа. Предлага и отделен паркинг за служители, където месечната такса е 40 лева на автомобил. Въпреки това, наемателите имат възможност да паркират извън зоната на базата, без да е необходим абонамент. Гостите и посетителите на офиса могат да паркират на час срещу заплащане.

    Днешното ни предложение е отлична възможност за всяка компания, търсеща комуникативно местоположение, първокласни удобства и професионална среда за осъществяване на своите бизнес планове.

    Оглед на имота
    Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

    Наемане на имота
    Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на ...

    Преглеждания на обявата: 20
  • Основна информация:
    Квадратура:110 кв.м
    Етаж:-
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Особености:Необзаведен
    Цена: 1 022 EUR
    9.29 EUR на кв.м
    Цената е без ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Пловдив, Индустриална зона - Юг
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС ПЛОВДИВ
град Пловдив, Делови Център Пловдив, ул. Хан Кубрат 1, eтаж 4, офис 408
www.bulgarianproperties.bg
Профил на агенцията
Брокер: Румяна Ласкова
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниОфиси под наем
Други обяви от БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС ПЛОВДИВ
Дава под наем Офис 2 800 EUR

град Пловдив, Център
Дава под наем Офис 550 EUR

град Пловдив, Център
Дава под наем Магазин 736 EUR

град Пловдив, Южна дъга
Дава под наем Офис 1 020 EUR

град Пловдив, Кършияка
Дава под наем 2-стаен 600 EUR

град Пловдив, Център
Подобни обяви
Дава под наем Офис 750 EUR

град Пловдив, Индустриална зона - Юг
Дава под наем Офис 1 320 лв.

град Пловдив, Индустриална зона - Юг
Дава под наем Офис 2 280 лв.

град Пловдив, Индустриална зона - Юг
Дава под наем Офис 2 400 лв.

град Пловдив, Индустриална зона - Юг
Дава под наем Офис 2 112 лв.

град Пловдив, Индустриална зона - Юг