Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 3-стаен в област Бургас, гр. Свети Влас, 88 кв.м, 99 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    ID 30279830
    Цена: 100 000 евро
    Стаи: 3
    Обща площ: 88 кв. м.
    Етаж: 4
    Такса поддръжка 12 евро на кв. м годишно

    Плащане:
    2000 евро депозит,
    100% при подписване на нотариален акт за собственост.

    Предлагаме просторен апартамент с 2 спални на 4-ти етаж в затворен комплекс 'Краун Форт Клуб'. Продава се напълно обзаведен с мебели и уреди. Много удобно оформление-голяма всекидневна с кухненски бокс и кът за сядане, светли спални, две бани, едната от които е с душ кабина. Акцентът е голямата тераса с изглед към морето има достъп до тази тераса от всички стаи. Втората тераса с изглед към комплекса е малка, от кухнята. Идеална инвестиция!
    'Краун Форт Клуб' е един от петте комплекса, който е част от мащабен грандиозен проект, наречен 'Форт Нокс Гранд Ризорт', който се намира в Свети Влас. Това е поредният уникален комплекс, от строителя, който построи 'Несебър Форт Клуб', 'Холидей Форт Клуб' 'Престиж Форт Клуб' в Слънчев Бряг. Комплексът впечатлява със своята мащабност и наличието на удобства и забавления на своята площ. На територията на' Краун Форт Клуб ' има 19 сгради, състоящи се от секции А,В,С,0,Е и 0, всички те са пет или шест етажни с асансьор и са проектирани така, че гостите и собствениците да се чувстват комфортно да живеят там. Много от апартаментите са с изглед към морето от последните етажи. Добре поддържаната, богата на зеленина територия, както и местоположението до плажа правят този комплекс уникален. Всички апартаменти: студиа, апартаменти с 1-2 и 3 спални са оборудвани с всичко необходимо за отлична почивка или постоянно пребиваване. 'Краун Форт Клуб' на своя територия предлага: 4 басейна,ресторант, както и тенис корт. Но самият 'Форт Нокс Гранд Резорт', който включва 'Краун Форт Клуб' предлага на своите гости следните услуги:17 басейна за възрастни и деца, включително басейн с изкуствени вълни и водни пързалки, широка зона за отдих с шезлонги, ресторант с българска и европейска кухня, различни магазини, спортна площадка на открито, спа и сауна, масажни услуги, Медицински център, детски кът, детски площадки, коли и велосипеди под наем, обменно бюро, тенис кортове, мини тенис на маса, агенция. Комплексът разполага с много безплатни паркоместа.
    Самият комплекс се намира на достъпно място, на главния път Слънчев бряг - Елените. От едната страна е заобиколен от морето, а от другата от планините. 'Краун Форт Клуб 'се намира на втората линия на красивия плаж, наречен'Робинсън'. Разстоянието до морето е

    Преглеждания на обявата: 21
  • Основна информация:
    Квадратура:88 кв.м
    Етаж:4-ти
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Цена: 99 000 EUR
    1125 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: област Бургас, гр. Свети Влас
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ОАЗИС
град Бургас, ул. Отец Паисий 27
https://oazisrealty.com/bg
Покажи телефон
05XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на тристайни апартаменти
Други обяви от ОАЗИС
Продава 2-стаен 79 000 EUR

гр. Несебър, област Бургас
Продава 2-стаен 76 000 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Продава Къща 111 000 EUR

с. Горица, област Бургас
Продава Заведение 94 500 EUR

гр. Несебър, област Бургас
Продава Парцел 188 000 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Подобни обяви
Продава 3-стаен 115 000 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Продава 3-стаен 91 000 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Продава 3-стаен 245 900 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Продава 3-стаен 78 000 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас
Продава 3-стаен 62 000 EUR

гр. Свети Влас, област Бургас