Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Шумен, с. Риш, 150 кв.м, 63 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Представяме на Вашето внимание уникална къща с площ от 150кв.м. и дворно място с площ от 2000кв.м. в с.Риш, област Шумен. Къщата се състои от голям дневен тракт с кухня, трапезария, три спални, едната от които със самостоятелна баня и тоалетна и излаз към двора, голяма баня с тоалетна, коридор и голямо избено помещение, което може да се обособи като механа, винарна и др, Къщата е напълно изолирана и навсякъде е поставена висококачествена PVC дограма. Подовите настилки са от масивно реновирано дюшеме и теракота. Имотът се предлага напълно обзаведен с всички налични мебели и електроуреди, които се виждат на снимките. Мебелите са от масивно дърво и електроуредите са висок клас. До къщата има отредено място за паркиране на минимум три автомобила. Дворното място е облагородено по много красив начин и в него са засадени шест прекрасни плодови дръвчета, всяко от които дава различен плод. В имотът има и стара селскостопанска постройка, която има нужда от реновиране. Дворното място е с площ от 2000кв.м. и е с лице на две улици. Към момента са използвани само половината/1000кв.м./, което означава, че в останалите 1000кв.м. може да се построи още една къща или да се оползотвори по-друг начин. Село Риш се намира в полите на предбалкана, благодарение на което се откриват прекрасни гледки и е на 20км от град Смядово, 45км от град Шумен и 86км от град Бургас.

    Оглед на имота:

    Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

    Резервация на имота:

    Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

    Допълнителни услуги:

    Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на недвижимо имущество, застраховка живот, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

    За повече информация посетете нашия офис находящ се в гр. Шумен, ул. ,,Васил Друмев 19 (бившата подводница) Имоти Томов, тел:0876178898; HZ1189

    Преглеждания на обявата: 795
  • Основна информация:
    Квадратура:150 кв.м
    Двор:2000 кв.м
    Етаж:1-ви
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С паркинг , Обзаведен , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Саниран ,
    Цена: 63 000 EUR
    420 EUR на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • ИМОТИ ТОМОВ
      град Шумен, гр.Шумен, ул.'Васил Друмев' 19
      imotitomov.com
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: област Шумен, с. Риш
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ИМОТИ ТОМОВ
град Шумен, гр.Шумен, ул.'Васил Друмев' 19
imotitomov.com
Профил на агенцията
Брокер: Хари Томов - гр.Шумен, ул.Васил Друмев 19
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от ИМОТИ ТОМОВ
Продава Офис 123 120 EUR

град Шумен, Център
Продава 3-стаен 97 000 EUR

град Шумен, Болницата
Продава 2-стаен 200 000 лв.

град Шумен, Център
Продава 2-стаен 144 000 лв.

град Шумен, Боян Българанов 1
Продава 2-стаен 140 000 лв.

град Шумен, Тракия
Подобни обяви
Продава Къща 48 000 EUR

с. Риш, област Шумен
Продава Къща 63 000 EUR

с. Риш, област Шумен
Продава Къща 45 000 EUR

с. Риш, област Шумен
Продава Къща 63 000 EUR

с. Риш, област Шумен
Продава Къща 63 000 EUR

с. Риш, област Шумен