Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Велико Търново, гр. Сухиндол, 290 кв.м, 360 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Имоти Търновград има удоволствието дa Ви представим луксозна, аристократична къща в гр. Сухиндол с разрешение за ползване от 2003 г., състояща се от два етажа по 110 кв. м и 70 кв. м. тавански помещения и изба. Към къщата има две допълнителни масивни постройки от около 350 кв. м, Къщата е ново строителство в традиционен български стил, а при разработването на архитектурния й план са използвани мотиви от старинни български къщи от Възраждането и от Агушевите конаци. При строежа й са използвани най-висококачествени материали, а вратите, дограмите и подът са от естествено дърво. Къщата е напълно изолирана външно и притежава три остъклени тераси. Къщата е особено подходяща за инвестиция като семеен хотел или за голяма фамилия. Може да започне да работи веднага като къща за гости и да носи солидни приходи. При желание допълнителните постройки могат лесно да се пригодят в още стаи за туристи. Къщата има собствен водоизточник, газификация, парно. Дворът е два декара и има множество плодни дръвчета и лози. В двора има две оранжерии за зеленчуци.
    Описание на къщата: На първи етаж има остъклена зимна градина с парно котле, хол с камина, трапезария с кухненски бокс и антре. На междинния етаж има спалня, отделна баня и тоалетна. На втория етаж има голям хол дърворезбован таван слънце , дърворезбована библиотека и секция, иконостас и дивани с дърворезба. Има четири големи спални, едната от които с остъклена тераса, отделна баня и тоалетна. На последния етаж има самостоятелно таванското помещение. Къщата разполага с мазе и голям склад (изба). На двора има фонтан и множество подобрения. Всичките мебели в къщата са от масивен дъб уникати в стар български стил. Къщата се продава със следното обзавеждане: вградена кухня, печка, шкафове и ъгъл в лятната кухня, в основната къща: голяма трапезна маза и столове, втора вградена кухня с печка, миялна и пералня, иконостас, резбованата библиотека, резбованите дивани, резбования таван, напълно оборудвани бани и тоалетни, корнизи и осветителни тела. Оранжериите и оборудването в помощните помещения също е включено в цената, както и голяма маса от естествено дърво за двора. Всички мебели са от високо качество и са уникати, правени по поръчка.
    Второто помещение е лятна кухня и трапезария, тоалетна, килер, голямо помещение, което може да се използва за цех за производство на био продукция, вино, ракия или по друг подходящ начин. Третата постройка включва навес за четири коли, голяма стая склад, няколко помещения. Оферта : 7042

    Преглеждания на обявата: 159
  • Основна информация:
    Квадратура:290 кв.м
    Двор:2000 кв.м
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Цена: 360 000 EUR
    1241.37 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • ИМОТИ ТЪРНОВГРАД
      град Велико Търново, гр. Велико Търново ул.' Никола Габровски ' 5 ет 3
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: област Велико Търново, гр. Сухиндол
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ИМОТИ ТЪРНОВГРАД
град Велико Търново, гр. Велико Търново ул.' Никола Габровски ' 5 ет 3
Профил на агенцията
Брокер: Милко Млеченков - гр. Велико Търново ул. 'Никола Габровски ' 5 ет 3
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от ИМОТИ ТЪРНОВГРАД
Продава 2-стаен 41 000 EUR

град Велико Търново, Бузлуджа
Продава Къща 100 000 EUR

гр. Елена, област Велико Търново
Продава Къща 51 500 EUR

гр. Елена, област Велико Търново
Продава Къща 12 800 EUR

с. Дъскот, област Велико Търново
Продава Къща 21 000 EUR

с. Асеново, област Велико Търново
Подобни обяви
Продава Къща 400 000 EUR

гр. Сухиндол, област Велико Търново
Продава Къща 14 300 EUR

гр. Сухиндол, област Велико Търново
Продава Къща 10 000 лв.

гр. Сухиндол, област Велико Търново
Продава Къща 28 000 лв.

гр. Сухиндол, област Велико Търново
Продава Къща 7 700 EUR

гр. Сухиндол, област Велико Търново