Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Офис в град Русе, Център, 230 кв.м, 188 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    !!!НАМАЛЕНА ЦЕНА НА АТРАКТИВЕН БИЗНЕС ИМОТ в идеалния център на град Русе, разположен в непосредствена близост до главната улица и недалеч от река Дунав. Имотът е в сутерена на сграда, която е с предназначение Бизнес център. Намира се в административен и жилищен район до площад Дунав и в близост до архитектурен комплекс от културно-исторически паметници от национално и местно значение: зданието на Историческия музей - известно като Двореца на Батенберг; Регионална библиотека Любен Каравелов , сграда, строена за първата Търговско-индустриална камара в България; СОУ Христо Ботев някогашна Първа мъжка гимназия и хотел Чарлино плаза . Има директен достъп до улица към сградата. Фасадата не е засенчена от дървета, има пряка слънчева светлина. Площта на помещението е 230 кв. м. Намира се на приземен полуетаж, като достъпът е от улицата през външни стълби или от входа на бизнес центъра.
    Височината на помещенията е 287см. Имотът е с разчупено вътрешно разпределение основната площ е 200 кв.м., приемна и три работни помещения, кухненски бокс и тоалетна. Минималната широчина на помещението /пасаж/ е 145 см. Имотът разполага с инсталирано локално газифицирано парно. Централно и отделно (комбинирано) за всяко помещение. Разполага и с централна аспиративна система и климатична инсталация.
    Подът на помещението е земя, бетонни основи, замазка, гранитогрес. Използваните строителни материали са както следва: за стени - бетон, гипс-картон, замазка; за таван - окачен, фасетен, гипс-картон, плоча желязо-бетон. Осветлението е дневна светлина и изкуствено осветление. Изложението е северозапад. Има възможност за поставяне на завеси, както и за монтаж на подвижни затъмняващи конструкции.
    Сградата е обезопасена и не е застрашена от рискове и рискови ситуации. Налични и изправни са инсталации за вода, отходни и отпадни води, газ, отопление, електричество, телефон и интернет. Имотът има собствен самостоятелен сървър и компютърна мрежа.
    Достъпът до сградата отвън е директен и може да се осъществява от леки автомобили, пикапи, камиони, камиони с ремарке. Зоната за доставки и разтоварване е обезопасена. Има и отделен вход/ изход към вътрешната част на сградата, в която се помещава.

    Помещението е подходящо за различни видове дейности: спортен център, фитнес зала, образователен или детски център, галерия, производствена дейност, козметичен салон, магазин, заведение, офис и др.

    Преглеждания на обявата: 149
  • Основна информация:
    Квадратура:230 кв.м
    Етаж:-
    ГАЗ:ДА
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С паркинг ,
    Цена: 188 000 EUR
    817.39 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град Русе, Център, Историческия музей
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
КОМОР ЕООД
град Русе, ул. Николаевска 12, ет.4, офис 13
www.komor-realestate.com/
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на офиси
Други обяви от КОМОР ЕООД
Продава 2-стаен 69 000 EUR

град Русе, Родина 2
Продава Къща 80 000 лв.

с. Красен, област Русе
Продава 2-стаен 80 000 EUR

град Русе, Център
Продава Склад 20 200 EUR

град Русе, Център
Продава Вила 32 500 лв.

град Русе, в.з. Средна кула
Подобни обяви
Продава Офис 22 000 EUR

град Русе, Център
Продава Офис 33 000 EUR

град Русе, Център
Продава Офис 250 000 EUR

град Русе, Център
Продава Офис 32 000 EUR

град Русе, Център
Продава Офис 32 000 EUR

град Русе, Център