Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в област Варна, с. Горица, 1266 кв.м, 149 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Една много разпространена мечта е притежаването на къща за гости. След периода на пандемията, се убедихме, че иманно в тази посока вървят животът, бизнесът и почивката. Още по-хубаво е всичко това да е в едно. На вашето внимание, е една страхотна инвевстиция - къща за гости с отлична локация, която можете да превърнете в идеалния семеен бизнес, а в същото време за се радвате на всички предимства на имота. Това, което предлагаме е имот, подходящ за бизнес селски туризъм, настаняване, SPA, почивка в близост до море и чиста природа. В общи линии, това е едно райско кътче, чакащо своя собственик.
    Локация: с. Горица, община Бяла Локация: Населеното място е разположено на главен път Варна Бургас До плажна ивица Кара дере На 5 мин. с автомобил от гр. Бяла, на 10 мин от гр. Обзор В близост до к.к. Шкорпиловци В близост до природен парк Камчия В района има разположени още: исторически и природни забележителности, река, язовири, средновековни крепости, различни атракции с цел туризъм, забавление, спорт и риболов.
    Характеристики на имота: РЗП: 477 м2 ново строителство Парцел: 1266 м2 Комплексът се състои от обособена хотелска част и отделна сграда за персонал и обслужващи помещения. Сградата е завършена на груб строеж железобетонна конструкция /колони и плочи/, стени от тухлена зидария, скатен покрив с керемиди. Разпределение хотелска част 385 м2: Първи етаж: 2 бр. спални помещения, всяко със собствена баня и тоалетна. Голяма дневна част 45 м2, голяма кухненска част 16 м2, проектирани заедно да формират голяма, обща зала. 1 бр. помещение за спортни уреди. 1 бр. помещение за сауна. Голямо, централно предверие за удобство на посетителите. Втори етаж: 4 бр. спални помещения, всяко със собствена баня и тоалетна. Сервизно помещение за склад и централно отопление. Голяма, панорамна тераса 40 м2 с южен изглед към гора и море. Разпределение сграда за персонал и сервизни помещения 92 м2: 2 бр. спални помещения. Дневна с кухненски бокс. Баня и тоалетна. Сервизно помещение за перални и сушилни. Помещение 20 м2 с широка витрина към пътя, предназначено за търговски обект. Помещение за битовка. Помещение за склад.
    Пълна проектна документация. Акт: 14 Регистрация като обект за селски туризъм почивна база с прилежащ търговски обект. Съгласуван проект за изграждане на покривна, фотоволтаична електрическа централа с мощност 4,6 kW Възможност за довършване на СМР по желание на инвеститора. Помещение 15 м2 за складиране и продажба на вино (винарна). Парцелът е

    Преглеждания на обявата: 361
  • Основна информация:
    Квадратура:1266 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:НЕ
    ТЕЦ:НЕ
    Вид строителство:Тухла, 2014 г.
    Особености:В строеж ,
    Цена: 149 000 EUR
    117.69 EUR на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • АДРЕС
      град Варна, бул. Мария Луиза 17
      www.address.bg
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: област Варна, с. Горица
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
АДРЕС
град Варна, бул. Мария Луиза 17
www.address.bg
Профил на агенцията
Брокер: Клиентски център АДРЕС, Кантора Проекти - Варна, бул. Мария Луиза 17
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от АДРЕС
Продава 2-стаен 139 000 EUR

град Варна, Бриз
Продава 2-стаен 67 650 EUR

град Варна, Аспарухово
Продава Магазин 66 500 EUR

град Варна, Аспарухово
Продава Гараж 222 000 EUR

град Варна, к.к. Чайка
Продава 2-стаен 69 700 EUR

град Варна, Владислав Варненчик 1
Подобни обяви
Продава Къща 30 000 EUR

с. Горица, област Варна
Продава Къща 49 900 EUR

с. Горица, област Варна
Продава Къща 155 000 EUR

с. Горица, област Варна
Продава Къща 68 000 EUR

с. Горица, област Варна
Продава Къща 185 000 EUR

с. Горица, област Варна