Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Дава под Наем Офис в град София, Център, 257 кв.м, 6 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    First Estates предлага офиси под наем в изцяло реновирана сграда, разположена в културния център на София, на кратко разстояние от Парламента, катедралата `Св. Александър Невски`, Президенство и други забележителности. С впечатляваща фасада тази офис сграда отговаря на международната класификация на офисите на клас А .
    Сградата е с обща застроена площ от около 2000 м2 над 6 +1 (подземни) етажа, 3 от които са добавени по време на обновяването. Всички етажи са с високи тавани и са обзаведени с вкус от най-висококачествени материали, свързани с бразилско-гранитно стълбище, както и с модерен асансьор Шиндлер.
    Всички етажи се обслужват от централно парно отопление / климатик, както и система за видеонаблюдение и достъп, които могат да бъдат програмирани независимо на всеки етаж. Всички етажи са оборудвани с баня и тоалетни, изработени от български варовик. Всички офиси се обслужват от висококачествена електрическа и комуникационна инфраструктура с множество контакти / точки във всяка област. Широките прозорци на всички етажи с подвижни панели позволяват кръстосана вентилация, адекватна естествена вентилация и увеличено дневно осветление.
    Главният административен вход на сградата осигурява достъп до голяма рецепция, с италиански мрамор. От рецепцията има достъп до голяма конферентна площ от 125 квадратни метра, също със собствен отделен вход от малка градина. Възможност за настаняване на 100 участници, тази област предлага възможност за организиране на частни, корпоративни или дипломатически събития. Четири етажа в сградата се предлагат под наем, като всички те са оборудвани с най-модерните характеристики по отношение на енергийния профил, сигурността и ИТ.
    Всички офиси се обслужват от висококачествена електрическа и комуникационна инфраструктура (оборудване CISCO) и централна климатична система TOSHIBA VRF 4-тръбна система. Системата за резервно захранване и дизелов генератор се предлага за цялата сграда С престижното си местоположение и впечатляващите си характеристики тази сграда би била идеална за дипломатическа резиденция или офиса на фирма, фирма за професионални услуги или финансова институция.
    Настоящият офис е разположен на трети етаж и включва 3 офиса и голяма отворена част, собствен санитарен възел, кухненско помещение.
    Към офиса има просторна тераса от 18м2
    Сервизните такси са вкл. в наемната цена.
    Възможност за наемане на паркоместа.
    Цената е с вкл. ДДС.
    За повече информация и огледи, моля, обадете се на 0700 15 151 или 02 980 20 68 и, моля, цитирайте номера на обявата: 6373

    Преглеждания на обявата: 42
  • Основна информация:
    Квадратура:257 кв.м
    Етаж:3-ти
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:Лок.отопл.
    Особености:Обзаведен
    Цена: 6 000 EUR
    23.34 EUR на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • ФЪРСТ ЕСТЕЙТС
      град София, ул. 'Московска' 27А, ет.1, ап.4
      first.bg
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: град София, Център
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ФЪРСТ ЕСТЕЙТС
град София, ул. 'Московска' 27А, ет.1, ап.4
first.bg
Профил на агенцията
Брокер: Лилия Филипчук
Покажи телефон
07XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниОфиси под наем
Други обяви от ФЪРСТ ЕСТЕЙТС
Дава под наем Офис 5 274 EUR

град София, Бояна
Дава под наем Офис 2 800 EUR

град София, Малинова долина
Дава под наем Офис 1 989 EUR

град София, Бояна
Дава под наем Офис 5 880 EUR

град София, Кръстова вада
Дава под наем Офис 2 900 EUR

град София, Лозенец
Подобни обяви
Дава под наем Офис 10 000 EUR

град София, Център
Дава под наем Офис 1 995 EUR

град София, Център
Дава под наем Офис 550 EUR

град София, Център
Дава под наем Офис 3 072 EUR

град София, Център
Дава под наем Офис 1 800 лв.

град София, Център