Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Магазин в град София, с. Герман, 100 кв.м, 140 000 EUR

 • Допълнителна информация:
  Предлагаме площи за обществено обслужване магазини, офиси, ресторанти, зали за спорт, зали за обучения, детски център, спа зони, фитнес, клиника, аптека - 15 000 квадратни метра от застрояването ще е предвидено за обществено обслужване. Основната концепция на проекта е в една структура да се осигури всичко необходимо на нейните обитатели, както и за всички живеещи в близост жители, с което спестяват изключително много време за изпълнение на ежедневните си ангажименти.
  Населените места по южната дъга на бул. Околовръстен път , бележат най-високо развитие от построяването на същата. На около ще се строят доста мащабни комплекси.
  СИНЕВИР е комплекс със смесено предназначение разположен в полите на Витоша и Лозенска планина, в територията на с. Герман и в близост до с. Панчарево. СИНЕВИР е уникален по своя замисъл и както всички сгради на КОНСТРУКТИВ е подчинен на трите основни принципа на компанията. Комплексът има множество предимства и изцяло е съобразен с нуждите на своите обитатели. Теренът е със запазена висока дървесна растителност, която в много голяма степен ще бъде съхранена и при изграждането му. Прекрасно местоположение, красиви гледки към планината, чист въздух, здравословна среда на живот . Територията на СИНЕВИР е с осигурен контрол на достъп и решен с цялостно отделяне на автомобилния и пешеходен трафик чрез осигуряването на подземни улици до всяка жилищна единица и надземна пешеходна алейна система.
  Намира се на 3 мин. от околовръстен път.
  Висок клас строителни материали, луксозни общи части изпълнени по интериорен проект, асансьор ORONA, висок клас дограма, звукоизолация срещу ударен шум, възможности за полагане на разводки за подово отопление и конвектори за охлаждане. Много озеленени дворни пространства с положена поливна система, детска площадка. Паркиране изцяло в сутеренно ниво - подземен гараж. Фотоволтаици на покрива, добитата енергия ще се покриват разходите за нуждите на комплекса.
  Предлагаме ранно придобиване на площи чрез програмата KoHousing още в проектна фаза, така можете да заявите желаната от Вас квадратура за дейността, която развивате. За заявените обекти получавате нотариален акт.
  Можете да се запознаете по подробно с програмата на: https://konstruktive.bg/investments
  Цената е с включено ДДС и с включени нотариални такси. Без комисионна!
  Свържете се с нас, с радост ще отговорим на всички ваши въпроси. Вашият консултант арх. Мая Софрониева; тел. 0889 55 04 43; е-mail: m.sofronieva@konstruktive.bg

  Преглеждания на обявата: 7
 • Основна информация:
  Квадратура:100 кв.м
  Етаж:-
  ГАЗ:-
  ТЕЦ:-
  Вид строителство:-
  Особености:В строеж , Асансьор , С паркинг
  Цена: 140 000 EUR
  1400 EUR на кв.м
  Сподели във Facebook
  Контакти: Агенция
Карта
Местоположение: град София, с. Герман
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ
град София, София 1505, бул. Св. Климент Охридски 8, сграда Б на ХТМ
https://konstruktive.bg
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Профил на агенцията

НовиниПродажба на магазини
Други обяви от КОНСТРУКТИВ БЪЛГАРИЯ
Продава Заведение 140 000 EUR

град София, с. Герман
Продава Къща 420 000 EUR

град София, с. Герман
Продава 4-стаен 204 000 EUR

град София, с. Герман
Продава Магазин 180 000 EUR

град София, Левски В
Продава 4-стаен 111 750 EUR

град София, Левски В
Подобни обяви
Продава Магазин 140 000 EUR

град София, с. Герман
Продава Парцел 113 190 EUR

град София, с. Герман
Продава Парцел 376 000 EUR

град София, с. Герман
Продава Парцел 799 900 EUR

град София, с. Герман
Продава Парцел 590 000 EUR

град София, с. Герман