Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Парцел в област Благоевград, гр. Гоце Делчев, 540 кв.м, 39 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Описание на имотите в с. Делчево при гр. Гоце Делчев. В цената, 39.900 Евро влизат два парцела, един УПИ , 540м2 в центъра на селото и още един 2.104м2, нерегулиран парцел, над селото от един собственик. Директен телофон за свръзка със собственика: 0043 664 3421850
    Продавам УПИ, урегулиран парцел в центъра на село Делчево, 540м2, от един собственик. Екцелентен панорамен изглед, като от орлово гнездо, над долината межди Пирин и Родопи. Селото е обновено по Европейски проект и е обект на избрано общество. Построени са нови къщи и хотели за гости. Обновен е трафопоста, построен е нов местен водопровод от собствено водохващане. Околните горски пътища също са обновени за туристи. Екологично чист район намиращ се в Пирин планина, поддържан за туристи, гости и местни собственици. Селото е достъпно по нов асфалтов път, и се намира на 8км от гр.Гоце Делчев. До гръцката граница са 15км, до морето при гр. Кавала са само 95км. В долината наоколо се намират над 20 села, някои от които, като Огняново, Елешница, Добринище предлагат минерани бани с басейни. Селото е отдалечено от ски-куротният град Банско на 48км и се намира в район изобилстващ от местни биологични продукти. Направен е проект от австрийски инжинери за прокарване на въжена линия от гр. Гоце Делчев до с. Делчево и от там към вилна зона Папаз чаир. Осъществяванвто на този проект ще качи цената на имота нагоре.
    Парцелът се намира в центъра на селото над черквата, означен с плакат и е достъпен с кола директно от улицата. Токът е непосредствено до парцела, водопроводът е искаран до средата на парцела, канализацията минава по улицата към реката.
    За любителите на подземни строежи осведомявам, че терена е лесно обработваема скала. Под много от къщите отдавна съществуват, сухи подземни помещения, изби, с внушителни размери, При бързите и несигурни промени в света ще бъде от полза едно гарантирано убежище, под къщата ви.
    Директен телефон. 0043 664 3421850 или 0887304357

    Преглеждания на обявата: 478
  • Основна информация:
    Квадратура:540 кв.м
    Регулация:ДА
    Ток:ДА
    Вода:ДА
    Особености:За жил.строителство
    Цена: 39 000 EUR
    72.22 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Частно лице
Карта
Местоположение: област Благоевград, гр. Гоце Делчев
Виж на КАРТАТА.
Контакти: Частно лице
Покажи телефон
08XX XX (покажи)

НовиниПродажба на парцели
Подобни обяви
Продава Парцел 46 000 лв.

гр. Гоце Делчев, област Благоевград
Продава Парцел 450 000 EUR

гр. Гоце Делчев, област Благоевград
Продава Парцел 88 000 EUR

гр. Гоце Делчев, област Благоевград
Продава Парцел 60 000 лв.

гр. Гоце Делчев, област Благоевград
Продава Парцел Цена при запитване

гр. Гоце Делчев, област Благоевград