Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава 3-стаен в град София, Кръстова вада, 109 кв.м, 178 800 EUR

  • Допълнителна информация:
    Продава се тристаен апартамент в НОВОСТРОЯЩ се жилищен комплекс, състоящ се от три сгради НА 6 ЕТАЖА, компактно разположени една до друга на уникално и атрактивно местоположение в Южната част на Столицата - кв. КРЪСТОВА ВАДА, в непосредствена близост до бул.'Черни връх' и ул СРЕБЪРНА, на метри от ЮЖЕН ПАРК и в същото време - на тиха , спокойна улица в квартала. Наоколо - големи вериги магазини, Парадайс- Ц., разнообразни учебни заведения,детски градини,болница Лозенец ресторанти,аптеки,банки и други институции. Градски транспорт- автобуси, трамвай и най - главното- на кратък и удобен достъп - метростанция ВИТОША. В КОМПЛЕКСА се продават още апартаменти - двустайни, тристайни и многостайни на различни етажи, също - гаражи и паркоместа на подземно ниво, което е ОБЩО за комлекса. ЦЕНИТЕ са С ДДС. ЕТАП на строителство сега - НУЛЕВ ЦИКЪЛ , АКТ 14 - началото на 2024 година.

    Сградите се изпълняват от ИЗЯВЕНА СТРОИТЕЛНА ФИРМА от София по проект на ИЗВЕСТЕН архитект- в модерен стил, с нови, качествени материали и технологии в бранша, като архитектура , конструкции,цветово оформление, удобно разположение на жилищните площи, изложения, създавайки комфорт, сигурност и уют на живущите.Всеки апартамент има гледка към Южен парк или Витоша.Има три входа с АСАНСЬОРИ/ ОРОНА/ отоплението е решено с газова инсталация, с монтирани алуминиеви радиатори и лири. Блиндирани входни врати , интериорни врати - на жилищата, хидроизолация, окабеляване, водомери., домофонна инсталация, дограма - РЕХАУ, шесткамерен профил на ПВЦ.Помещенията се издават на ШПАКЛОВКА и ЗАМАЗКА.За удобство и улеснение всяко жилище МОЖЕ ДА БЪДЕ завършено с довършителни работи по предоставени дизайнерски решения допълнително.Горепосоченият апартамент е 10 на 3- ти етаж в сграда 2,непреходен, с 2 бани, 2 балкона, изложение - юг, с дов. работи цената е - 186,400 евро. СХЕМАТА на плащане е - ПО ДОГОВОРКА с ИНВЕСТИТОРА.

    ID 1344 , БРОКЕР Ангелина Арсова - тел. 0888664280 - за подробности и огледи. фирмата ни е в сътрудничество с БАНКИ за благоприятно кредитиране. Доверете се на нашата точна информация и коректност.

    Преглеждания на обявата: 101
  • Основна информация:
    Квадратура:109 кв.м
    Етаж:3-ти от 6
    ГАЗ:ДА
    ТЕЦ:Лок.отопл.
    Вид строителство:Тухла, 2023 г.
    Особености:В строеж , Асансьор , С гараж , С паркинг , Интернет връзка , Контрол на достъпа , Охрана , Саниран , В затворен комплекс , Възможност за дан. кредит ,
    Цена: 178 800 EUR
    1640.36 EUR на кв.м
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • САНДРАМАКС ЕООД
      град София, Офис - Младост 1, бл. 37 А, вх. 2
      www.sandramax.com
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: град София, Кръстова вада, бул. Черни връх
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
САНДРАМАКС ЕООД
град София, Офис - Младост 1, бл. 37 А, вх. 2
www.sandramax.com
Профил на агенцията
Брокер: Ангелина Арсова
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на тристайни апартаменти
Други обяви от САНДРАМАКС ЕООД
Продава Парцел 117 600 EUR

град София, с. Панчарево
Продава Хотел 1 750 000 лв.

гр. Луковит, област Ловеч
Продава Офис 159 900 EUR

с. Трудовец, област София
Продава Хотел 550 000 EUR

к.к. Пампорово, област Смолян
Продава 3-стаен 198 000 EUR

град София, Малинова долина
Подобни обяви
Продава 3-стаен 181 000 EUR

град София, Кръстова вада
Продава 3-стаен 440 000 EUR

град София, Кръстова вада
Продава 3-стаен 234 028 EUR

град София, Кръстова вада
Продава 3-стаен 245 700 EUR

град София, Кръстова вада
Продава 3-стаен 296 640 EUR

град София, Кръстова вада