Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в град Варна, м-т Манастирски рид, 344 кв.м, 430 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    ЛУСКОЗНА! ОБЗАВЕДЕНА!С МОРСКА ПАНОРАМА от приземен етаж! Изключително просторна и функционална къща в затворен тип комплекс с ограничен достъп. Намира се в м-ст Манастирски рид. Комплексът е разположен в предпочитан район с ниско застрояване, лесна и бърза комуникация с централната градска част. Имота е на 3 км. разстояние от к.к. Св.св. Константин и Елена и на 2км от к.к. Златни пясъци , на границата на Природен Парк Златни пясъци, като на разстояние от 500м има автобусна спирка, а достъпът до комплекса е по асфалтов път. Къщата е част от комплекс с общо три двойки близнак къщи. Сградата е с обособен самостоятелен озеленен двор с поливна система. Къщата е с изрядна документация с Акт 16. На разположение на живущите в комплекса е общ басейн, с размер 5м с диаметър. Комплекса разполага със собствен независим водоизточник. Къщата е изключително просторна, слънчева, югоизточно ориентирана и функционална. Има следното разпределение: Първи приземен етаж: входно антре, напълно оборудвана П-образна кухня с трапезария /28кв.м./ в класически стил с вградени уреди, просторен хол /36кв.м./ със стилна ъглова камина, от който се излиза към веранда и грижливо озеленен двор. На същият етаж са разположени гараж /23 кв.м./ с топла връзка, санитарен възел и килер /7 кв.м./.
    Втори етаж: масивно вътрешно стълбище, баня с тоалет и предверие /7кв.м./, две спални по /18кв.м/ с излаз на голяма тераса /33кв.м./ с морска панорама, родителска спалня /21кв.м./ с дрешник /12кв.м/ и самостоятелена баня с тоалет /8,5кв.м./. От родителската спалня също има излаз на просторната тераса.Към подземен етаж води масивно вътрешно стълбище, състоящ се от коридор, сервизно помещение, оборудвана сауна, баня с тоалет, избено помещение /19кв.м./, голямо помещение за фитнес /48кв.м./ с обособен сервизен кът. Къщата е оборудвана с високоефективна нискоенергийна термо-помпена инсталация Daikin-Altherma, като във всяко помещение е инсталиран конвектор. На всекидневния етаж е изградено подово отопление, както и в санитарните помещения. Изградена е нискоенергийна рекуператорна вентилационна система. Има изградена и омекотителна система за вода. За максимален уют и комфорт, холът разполага с ъглова камина. Къщата е енергийно ефективна с топлоизолация и външна минерална мазилка. В гаражът е инсталирана зарядна автомобилна станция. Комплексът е с Акт 16 от 2011г, като къщата е завършена и обитаема от 2019г. Покривната конструкция е изцяло изградена в края на 2022г. и в гаранция 10год от фирма Мухтаров .
    За повече информация се обадете на тел.0888 399 955

    Преглеждания на обявата: 65
  • Основна информация:
    Квадратура:344 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С гараж , С паркинг , Ипотекиран , Интернет връзка , Обзаведен , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , В затворен комплекс , Възможност за дан. кредит ,
    Цена: 430 000 EUR
    1250 EUR на кв.м
    Начислява се ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Строителна фирма
    • АГОРА
      град Варна, бул.'Д-р Атанас Москов'3
      www.agora-bg.com
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: град Варна, м-т Манастирски рид
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Строителна фирма
АГОРА
град Варна, бул.'Д-р Атанас Москов'3
www.agora-bg.com
Профил на агенцията
Брокер: Неделина Алексиева
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от АГОРА
Продава Хотел 3 600 000 EUR

к.к. Слънчев бряг, област Бургас
Продава Къща 264 000 EUR

яз. Батак, област Пазарджик
Продава Магазин 100 000 EUR

град Варна, к.к. Златни пясъци
Продава Хотел 468 000 EUR

град Варна, Гръцка махала
Продава 2-стаен 89 999 EUR

град Варна, к.к. Златни пясъци
Подобни обяви
Продава Къща 400 000 EUR

град Варна, м-т Манастирски рид
Продава Къща 271 900 EUR

град Варна, м-т Манастирски рид
Продава Къща 85 000 EUR

град Варна, м-т Манастирски рид
Продава Къща 430 000 EUR

град Варна, м-т Манастирски рид
Продава Къща 499 900 EUR

град Варна, м-т Манастирски рид