Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам

Продава Къща в град Бургас, Сарафово, 143 кв.м, 320 000 EUR

  • Допълнителна информация:
    Предлагаме Ви за продажба светла, модерно обзаведена и просторна къща близнак с обща стена на север, в комплекс Majestic Sea Village (комплекс с басейни за деца и възрастни) с достъп до малък плаж на 200 метра, с площ от 143.25 кв.м., на два етажа, с АКТ 16, напълно завършена и обзаведена. Комплексът има 24/7 охрана.
    Искате да живеете на спокойно място в покрайнините на големия град и на брега на морето, то тук ще намерите всичко това!
    Къщата има елегантен външен вид, фасадата е облицована с красивия естествен камък травертин, който е устойчив на морския климат, като същевременно притежава и топлоизолационни свойства. Подовите настилки в цялата къща са от естествен дъбов паркет.
    Има обособена прекрасна градина с подбрани храсти и растения, които осигуряват красота и комфорт за очите и душата през всички сезони. На партера се намира и разширена веранда с място за отдих сред зеленината, и паркомясто за една кола.
    На първия етаж са разположени: антре; просторна всекидневна с трапезария, с френски прозорци, от които се откриват чудесни гледки към градината и двора, обособен кухненски кът с кухненски шкафове до тавана, който е на 3 м. височина, с вградени: хладилник, фурна, съдомиялна, керамичен плот, хладилна витрина за вина и много други екстри; тоалетна; мокро помещение, в което са монтирани пералня и бойлер; стълбище, което отвежда на втория етаж, като под него са вградени шкафове с чекмеджета, където да поберете всичките си обувки. До втория етаж се достига посредством вътрешна стълба с елегантен парапет изработен от дърво, стъпалата са покрити с естествен дъбов паркет. Там са разположени три спални, едната е със собствена баня с wc, втората се използва за кабинет и третата е срещу баня с тоалетна. Всички стаи са с френски прозорци, от които да се наслаждавате на красиви гледки към морето и Бургас.
    Изложението е най-хубавото: Изток - за да посрещате лъчите на изгряващото слънце, Юг - за да усещате топлината му през целия ден и Запад - за да се наслаждавате на красивите бургаски залези.
    Комплекс Majestic Sea Village е комплекс от къщи в местност Лахана, разположен на първа линия до морския бряг, на 14 км от центъра на Бургас с кола или 12 км с колело, между бургаския квартал Сарафово и Поморие, който е на 7 км. В него са построени 126 къщи тип таунхаус от 10 типа с различни РЗП и площ на ползваната част от парцела. Композирани са като двуетажни жилищни сгради ситуирани линеарно, в успоредна конфигурация по направление север-юг. По-голямата част от тях са от типа близнаци . Всяка къща има собствена градина и паркомясто. Majestic Sea Village предлага уникален поглед към целия залив образуван между Поморие и Бургас. В комплекса има изграден открит басейн с инфинити ефект. Състои се от детски басейн, две джакузита, два големи басейна на различни нива, като по-високият прелива в долния с ефект инфинити . Дължината му е 53 м, а ширината 18 м. Архитектурният стил на къщите в комплекса е съчетание на неокласическия и средиземноморския. Благодарение на характерната орнаментика около прозорците, декоративните корнизи и колонади с капители се пресъздава романтичната атмосфера на историческите градове на брега на морето. Сградите са замислени с максимално изчистени и функционални схеми на обитаване. Къщите са масивни, изпълнени по монолитен стоманобетон начин с носещи колони, шайби, греди и плочи от стоманобетон. Фасадите са с минерална мазилка weber и baumit и естествен камък Травертин. Дограмата е PVC профил 5-камерна, тъмен дъб, със стъкло 70 мм. Входните врати са HORMANN. Настилките по балконите са италиански гранитогрес, а на верандата и входните площадки травертин. Парапетите са от ковано желязо с декоративни елементи. Покривът е с 10 см стиропор Баумит и два слоя италианска битумна хидроизолация.
    Ако описанието на къщата и комплекса са предизвикали интерес у Вас, обадете се за оглед или повече информация.
    За допълнително финансиране оказваме помощ. Работим с 12 банкови институции. Наш кредитен консултант ще Ви помогне да намерите най-добрата за вас оферта и да сбъднете мечтата си. Не се колебайте, а се обадете!


    Преглеждания на обявата: 30
  • Основна информация:
    Квадратура:143 кв.м
    Двор:-
    Етаж:-
    ГАЗ:-
    ТЕЦ:-
    Вид строителство:Тухла
    Особености:С паркинг , Обзаведен , Видео наблюдение , Контрол на достъпа , Охрана , Саниран , В затворен комплекс ,
    Цена: 320 000 EUR
    2237.76 EUR на кв.м
    Не се начислява ДДС
    Сподели във Facebook
    Контакти: Агенция
    • ДИНАМИК
      град Бургас, ул. 'Цар Симеон' 69
      Профил на агенцията
Карта
Местоположение: град Бургас, Сарафово
Виж точното местоположение на КАРТАТА.
Контакти: Агенция
ДИНАМИК
град Бургас, ул. 'Цар Симеон' 69
Профил на агенцията
Брокер: Андрей Гочев - RE/MAX Dynamic
Покажи телефон
08XX XX (покажи)
Още оферти на брокера

НовиниПродажба на къщи
Други обяви от ДИНАМИК
Продава 3-стаен 375 000 EUR

град Бургас, Сарафово
Продава 2-стаен 70 500 EUR

град Бургас, Изгрев
Продава 3-стаен 119 900 EUR

град Бургас, Възраждане
Продава 2-стаен 92 300 EUR

град Бургас, Меден рудник - зона Б
Продава 2-стаен 97 500 EUR

гр. Поморие, област Бургас
Подобни обяви
Продава Къща 423 000 EUR

град Бургас, Сарафово
Продава Къща 189 465 EUR

град Бургас, Сарафово
Продава Къща 449 000 EUR

град Бургас, Сарафово
Продава Къща 270 000 EUR

град Бургас, Сарафово
Продава Къща 214 968 EUR

град Бургас, Сарафово